reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Pocieszę Was z tym tyciem, bo w pierwszej ciąży najwięcej przytyłam w pierwszym trymestrze :D No i pod sam koniec i po porodzie wody mnóstwo się zatrzymało, ale to potem szybko z dnia na dzień schodziło. Teraz chyba będzie podobnie. No tak mam już chyba. Teraz się potrafię zazwyczaj powstrzymać, chociaż apetyt mam, ale w pierwszym trymestrze to nic mnie nie obchodziło.

okasia - powodzenia z wapnem!

co do tycia, to mój organism naprawdę zachouje się dziwnie. nie znajduję prawie żadnej prawidłowości :wink:
więc nie wnikamm zbytnio. oczywiście staram się odżywiać zdrowo.

powodzenia na wizytach dziewczyny.

Dajcie znac pózniej jak wizyty;) i powodzenia życzę! Ja dzisiaj noc w plecy miedzy 2 a 4 w ogóle nie spałam, z boku na bok sie przekręcałam a rano twardy brzuch:-/

Strzał w dziesiątkę z tym wapnem! Teraz mąż nazywa mnie "dr house". W sumie dziwię się, że wcześniej na to nie wpadłam. Spadła mi gorączka, już zupełnie nie mam bólu głowy i takiego bólu, który mi przypominał zatokowy. Został katar no i od kataru ból gardła po nocy, ale wiadomo, że to od jednej tabletki nie minie. Czuję się zdecydowanie lepiej. Jeszcze w życiu nie miałam aż takich przypominających przeziębienie objawów alergii.

Hej,
&&& za wizytujące!

Ja spałam dzisiaj 2h.
T. całą noc miał gorączkę nie do zbicia :/
Zasnął o 4:30, a o 6:30 już znowu się obudził.
Ech.
Biedny.
Antybiotyk dałam już wczoraj.

hej wszystkim :) długo mnie nie było ale masakrycznie dużo roboty mi się trafiło. Ważne że udało mi się Was nadrobić ;)
ciążowe dolegliwości stają się męczące, krocze obolałe od tygodnia jakby mnie ktoś tam skopał na dodatek nie mogę sobie znalezc wygodnej pozycji, ciągle się kręcę. W nocy nie jest źle tylko koszmary mi się śniły i o 5 pobudka. Obudziłam się z ochotą na puszyste naleśniki z miodem, zrobiłam je i gdy tylko zaczęłam jeść to mi się odechciało :D
współczuję wszystko które chorują i życzę dużo zdrowia! Nie wiem jak bym wytrzymała chorobę teraz, na szczęście od początku ciąży mnie choroby omijają :)

reklama
Nie wiem czy też tak macie, ale odkąd mieszkam w bloku w każdym roku latem "przechodzę" serię remontów tj, wiercenie, hałas i kurz. Ja naprawdę rozumiem, że jak trzeba to trzeba i to normalne jak się mieszka między ludźmi. Natomiast strasznie mnie to męczy, nie wiem jak to będzie z małym dzieckiem. Oby się wszyscy wyremontowali do sierpnia! O następnym roku nawet nie chcę myśleć :(

Do góry