reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

fimka ale super ze masz dzialeczke :)

a ja dzis mega zle sie czuje- wkslepie bym padla i jak do domu ledwo wrocilam mega bol glowy- wzielam apap bo nie dam rady funcjonowac. eraz kawe pije i musze zaczac obaid robic i spzratac. m pojechal cos przy samochodzie podlubac i pzrywiezie mi 2 walizki ubran po nikoli- bede segregowac - a to te najmniejsze rozmiary sa :)

reklama
okasia dzieki kochana, faktycznie naturalne. Te moje sa jakies trojfazowe czy jakos tak, skaldu za bardzo tam nie ma, ale no kasa poszla, wiec musze to zuzyc. najwyzej na nastepnej wizycie pogadam z ginka czy moge przejsc na cos innego, bo pewnie juz do konca ciazy bede musiala brac.

Pytanie, czy mozliwe, ze ginka wypisala mi zwolnienie do porodu juz?, bo cos mi tam nasmarowala tz przyczyne, ofc typowo lekarskie pismo i na koniec do czasu rozwiazania czyli 10.08. W ogole nie wiem czemu mi w karcie ciazy wpisala tp 1.08, a w zwolnieniu 10.08

Heromina, chyba już nie mogą wypisywać zwlonień na więcej niż 1 misiąc. Ja też tylko takie miesięczne L4 mam i dziewczyny ode mnie z pracy też takie przynosiły.

Edit. Ale lekarz wypisuje mi też zaswiadczenie o ciazy i tam jest data porodu.

reklama
Do góry