reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

A ja na spontanie wyjechałam sobie do siostry :D

Ja dla synka mam już sporo bo pościel , kocyki , podusie sama szyje no i mam 4 kartony ubrań i inne duperele po synkach siostry . Kupiłam tez łóżeczko bo była okazja no i tyle :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ja juz wróciłam do DE :) Miałam aktualizacje forum na telefonie i się teraz połapać za bardzo nie mogę[emoji14]wolałam starsza wersję ;)
Matko ile Wy tu pisałyście w życiu nie nadrobie teraz muszę się po mału wdrożyć :)

Bylismy w CH, uzuplenilam sobie kosmetyczke na stoisku GR i szykuje liste dla meza takich extra kosmetykow, ktorych w PL sobie nie kupie, a ostatnio jak byl w Kopenhadze to mi takie promo wyhaczyl, ze masakra. Mielismy isc jeszcze do galerii, ale pokusilam sie o suroweczke z bialej kapusty do obiadku i kurde normalnie rodze tak mnie boli brzuch. Zadne tabsy nie pomagaja, normalnie skrecam sie :/,a pogoda cudowna, az mi zal synka, bo mu obiecalam bawialnie i lody ech..

Dzisiaj piekna pogoda, wiec bylysmy na sloneczku. Pozniej na lodach u sasiadow, ale chorzy sa i szybko uciekalam. Corka nad ranem miala goraczke, w ciagu dnia biegunke, a teraz katar ja lapie :( takze posiedzi pare dni w domu na pewno jak nie dluzej. Dzis dostalismy zaproszenie na wesele, za miesiac idziemy :-) Ja jutro bede musiala jechac do Zakopanego do lekarza, bo zle mi wypisala l4. Wrrr. Nie za bardzo mam z kim mala zostawic. Tak mi sie nie chce jechac. 60 km w jedna strone. Zamiast 5 wpisala 8. Ksiegowa sprobuje zaniesc, ale na pewno mi cofna:(

Witam wszystkie sierpniowe Mamy! :) trochę późno tu dotarłam, więc mam spore zaległości w czytaniu komentarzy ;) Dobrze że nie jestem sama z dylematami wyprawkowo-wózkowymi, dla nowicjusza to całkowita masakra :D

czołem
bylismy na tych urodzinach- szaleństwo dzieci na ogródku fajnie sie komponowało z ciszą na tarasie hahahaha nażarłam się chemicznych truskawek rodem z Hiszpanii, i wróciłam zadowolona do domu :)

okasia dzięki że herominie napisałaś :) i jak heromina pijesz floradix? on naprawdę skuteczny mi w tydzien poprawił wyniki!
a dziś grilowo, leżaczkowo- ale wypoczęłam :) uwielbiam takie ciepło! i słońce! ale moja szafa to jesienno-zimowa- szarości i granaty....a mi kolorów brakuje! musze sobie kilka kiecek w kolorze zakupić :)

Pogoda cudowna, my dzisiaj pol dnia w ogrodku, kije, kielbasy I ogien ;-) ognisko dla odmiany:-)super. Jutro sielanka sie konczy, bo maz wyjezdza I wroci chyba dopiero w lipcu:-(
Zauwazylam, ze moja corcia kopie, ale nie tak mocno jak robil to moj syn, on robil to tak konkretnie, a malutka robi tak delikatnie.
Zastanawiam sie czy to normalne:-/

maldob witaj:-)

reklama
beata to może być też kwestia temperamentu dziecka. Póki czujesz ruchy to nie ma się czym przejmować :) Moja kuzynka urodziła dwóch chłopców, przy pierwszym ruchy były sporadyczne i raczej delikatne. Drugi kopał jak szalony. Teraz mają już swoje lata i ewidentnie widać, że starszy jest spokojnym dzieckiem, a młody to szatan :)
U mnie prawdopodobnie będzie szatan :)

Maldob witaj! W pierwszej ciąży faktycznie wszystko przytłacza :) Napisz jak się czujesz, czy wszystko ok i jaka płeć. My tu prowadzimy statystyki płci :)

Do góry