reklama
Heromina
Fanka BB :)
aaa w ogole na wizycie ginka powiedziala mi, ze od kotow domowych nie wychodzacych nie zaraze sie tokso, na co ja szok, a zeby bylo smieszniej to wczoraj i dzis moja cudowna kotka za to, ze chce ja wyleczyc wbila mi sie pare razy pazurami w dlonie jak chcialam jej tabsy do pyska wlozyc i tak mi teraz dlonie napuchly, ze malo co moge robic :/ KUrde nie wiem co z tym zelazem zrobic skoro mam takie akcje po nim
mammy super wyszla komoda, jaka farba malowalas? .
Malowałam emalią akrylową ( "colours")
Mammy Blue przepięknie wygląda ta komoda! To jest naturalne drewno czy płyta? Szlifowałaś wcześniej?
Mnie lekarz bada na każdej wizycie najpierw na samolocie, sprawdza szyjkę, i zawsze mówi, gdzie się kończy macica, tzn teraz był to palec pod pepkiem. I oglada czy nogi nie puchna, zawsze mi sie wtedy chce śmiac, bo wciąż mówi "nóżki eleganckie" hahha :-)
Potem dopiero usg.
Mnie lekarz bada na każdej wizycie najpierw na samolocie, sprawdza szyjkę, i zawsze mówi, gdzie się kończy macica, tzn teraz był to palec pod pepkiem. I oglada czy nogi nie puchna, zawsze mi sie wtedy chce śmiac, bo wciąż mówi "nóżki eleganckie" hahha :-)
Potem dopiero usg.
okasia
Ja też zawsze mam badanie ginekologiczne, chyba tylko przy pierwszej wizycie nie miałam. Kiedyś czytałam, że na zachodzie w ogóle takich badań nie wykonują w ciąży, ich zdaniem nie ma takiej potrzeby.
A ja mam kolejną wizytę w niedzielę, już raczej bez usg, bo dwa tygodnie temu miałam połówkowe. Chyba, że dr będzie chciała zmierzyć brzdąca, poprzednio nie wykazywał zainteresowania współpracą
Mammy Blue komoda wyszła rewelacyjnie!
Ostatnio jestem taka śpiąca w ciągu dnia, że ledwo funkcjonuję i tak się męczę do wieczora. Dziś senność naszła mnie w sklepie i musiałam zmienić listę zakupów. Miałam ambitne plany żeby upiec kurczaka, a wylądowałam z gotowym kurczakiem z rożna. Upiekłam do tego ziemniaki i wstawiłam zupę, czyli to co robi się samo.
A ja mam kolejną wizytę w niedzielę, już raczej bez usg, bo dwa tygodnie temu miałam połówkowe. Chyba, że dr będzie chciała zmierzyć brzdąca, poprzednio nie wykazywał zainteresowania współpracą
Mammy Blue komoda wyszła rewelacyjnie!
Ostatnio jestem taka śpiąca w ciągu dnia, że ledwo funkcjonuję i tak się męczę do wieczora. Dziś senność naszła mnie w sklepie i musiałam zmienić listę zakupów. Miałam ambitne plany żeby upiec kurczaka, a wylądowałam z gotowym kurczakiem z rożna. Upiekłam do tego ziemniaki i wstawiłam zupę, czyli to co robi się samo.
nati92
Mika06
Mammy Blue - pięknie Ci to wyszło! Aż mi szkoda że nie mam co pomalować
Fryte3qa - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Piękna suknia
nie odzywałam się długo bo miałam dużo stresów ale czytam Was regularnie! świetny ten wątek z apteczką, na pewno każdej z nas się przyda.
do dziewczyn, które schudły na początku ciąży - jak liczycie przyrost wagi? Dopiero od momentu gdy wrócicie do wagi z przed ciąży czy od tej najniższej wagi?
u mnie nadal -5kg od wagi startowej...myślicie że moja ginekolog się do tego przyczepi? Brzuch rośnie tylko waga nie...
Fryte3qa - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Piękna suknia
nie odzywałam się długo bo miałam dużo stresów ale czytam Was regularnie! świetny ten wątek z apteczką, na pewno każdej z nas się przyda.
do dziewczyn, które schudły na początku ciąży - jak liczycie przyrost wagi? Dopiero od momentu gdy wrócicie do wagi z przed ciąży czy od tej najniższej wagi?
u mnie nadal -5kg od wagi startowej...myślicie że moja ginekolog się do tego przyczepi? Brzuch rośnie tylko waga nie...
reklama
natka90
Witam wszystkie mamy Moj synek bierze udzial w konkursie fotograficznym. Kazdy glos jest dla nas wazny. DO wygrania jest chusta do noszenia Prosimy o pomoc i dziekujemy z góry
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com