reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

U mnie też przedświąteczne sprzątanie, zakupy, pieczenie :-)

Dziewczyny czy lekarze Wam podali stopień dojrzałości łożyska wg Grannuma?

reklama
Ja dziś w wirze pieczenia :wink:
mazurek, waffle przełożone, snickers prawie też upieczony, tylko muszą blaty ostygnąć żeby przełożyć
Fimka - robiłam waffle z Twojego bloga :wink: wyglądają fajnie. troche bałam się czy ten gorąca płynna masa nie wsiąknie w waffle, ale lekko przestudziłam I chyba nie wsiąkała. zobaczymy jak odbędzie się degustacja.
Angelikaa - ja robię babkę drożdżową z cukrem I cynamonem ale w termomixie. nie wiem czy się da ten przepis zrobić wyrabiając ciasto normalnie, bo tak jakoś te składniki nie wrzuca sie po kolei jak powinno być w drożdzowym cieście. ale babka jest obłędna :wink: zazwyczaj u nas znika cała w 1 dzień, chociaż robię ją w takiej dużej formie do babki.

Dziewczyny, życzę Wam I Waszym rodzinom wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego!

No to polowkowe mam juz z glowy, wszystko ok, mloda ma ponad 400g i jest dluuuga, parametry w normie, mam zdj ust jak sie usmiecha, p. doktor zachwycona stwierdzila, ze sliczna dziewczyna z niej bedzie yyy ja tam niczego takiego nie widzialam, ale ok wierze jej na slowo heh

wow heromina ale super! pokaż fotę naszej modelki uśmiechnietej!

ja robie babkę zebrę - bo syn i prywatny mąż uwielbia, dodatkowo dziś upiekłam pierniczki i bedziemy ozdabiać z dziećmi mamy mnóstwo zajączków i kurek hihi a pod siebie i córkę zrobię....karpatkę....o ten krem już chodzi za mną :D

Same pyszności dziewczyny robicie :-) Ja dziś piekę brownie, a jutro zamiast babki będę robić kopiec kreta specjalnie dla męża :-)

Koficzka, ale narobiłaś mi smaka na karpatkę, a chyba z dwa lata nie jadłam... ja piekę babkę zebrę i ciasto "leśny mech" pięknie wygląda i jest bardzo smaczne, takie leciutkie.

reklama
Do góry