reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U mnie też przedświąteczne sprzątanie, zakupy, pieczenie :-)

Dziewczyny czy lekarze Wam podali stopień dojrzałości łożyska wg Grannuma?

reklama
Ja dziś w wirze pieczenia :wink:
mazurek, waffle przełożone, snickers prawie też upieczony, tylko muszą blaty ostygnąć żeby przełożyć
Fimka - robiłam waffle z Twojego bloga :wink: wyglądają fajnie. troche bałam się czy ten gorąca płynna masa nie wsiąknie w waffle, ale lekko przestudziłam I chyba nie wsiąkała. zobaczymy jak odbędzie się degustacja.
Angelikaa - ja robię babkę drożdżową z cukrem I cynamonem ale w termomixie. nie wiem czy się da ten przepis zrobić wyrabiając ciasto normalnie, bo tak jakoś te składniki nie wrzuca sie po kolei jak powinno być w drożdzowym cieście. ale babka jest obłędna :wink: zazwyczaj u nas znika cała w 1 dzień, chociaż robię ją w takiej dużej formie do babki.

Dziewczyny, życzę Wam I Waszym rodzinom wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego!

No to polowkowe mam juz z glowy, wszystko ok, mloda ma ponad 400g i jest dluuuga, parametry w normie, mam zdj ust jak sie usmiecha, p. doktor zachwycona stwierdzila, ze sliczna dziewczyna z niej bedzie yyy ja tam niczego takiego nie widzialam, ale ok wierze jej na slowo heh

wow heromina ale super! pokaż fotę naszej modelki uśmiechnietej!

ja robie babkę zebrę - bo syn i prywatny mąż uwielbia, dodatkowo dziś upiekłam pierniczki i bedziemy ozdabiać z dziećmi mamy mnóstwo zajączków i kurek hihi a pod siebie i córkę zrobię....karpatkę....o ten krem już chodzi za mną :D

Same pyszności dziewczyny robicie :-) Ja dziś piekę brownie, a jutro zamiast babki będę robić kopiec kreta specjalnie dla męża :-)

Koficzka, ale narobiłaś mi smaka na karpatkę, a chyba z dwa lata nie jadłam... ja piekę babkę zebrę i ciasto "leśny mech" pięknie wygląda i jest bardzo smaczne, takie leciutkie.

reklama
Do góry