reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

no już mam jednego mniej negatywa ale nie umiem sprawdzić od kogo -ale może i dobrze bo ja typowy katolik haahahaha no dobra koniec żartów :D

amnezja u mnie częsta ale u mojego męża to już wybitna
ważniejsze rzeczy zapisuję, i naprawdę podziwiam rodziny dobrze zorganizowane bez pomocy babć niań i innych pomagierów , u mnie bywa ciężko bardzo ale dziś moje dzieci zrobiły króliczki ze skarpetek
proste i ile radości w sensie przygotowań do świąt :)

reklama
Haha ja też mam 3 negatywy :) Tylko chyba nie ogarnęłam gdzie można cos takiego przyznać :)

Co do amnezji to u mnie jest masakryczna. Przy tym eskimos to pestka, czasem nie potrafię nazwać podstawowych przedmiotów, ani wyartykułować prostych poleceń i zaczynam wymyślać definicje :) np. "idź do tego dużego naprzeciwko naszego domu gdzie się płaci i kup ten biały ziarnisty z lodówki" a wystarczy powiedzieć "idź do sklepu kup twaróg" :) Trochę mamy z tego ubaw, ale gorzej jest jak czas nagli, a ja nie potrafię czegoś z siebie wydusić :)

Ja mam dokładnie to samo, az mi wstyd, bo czuje się jak polglowek czasami :-) dobrze, że nie pracuje już bo wstyd by był niemały, jakbym wykazała się tak niesłychaną głupotą :-) dlatego wszystko zapisuje. ja na telefonie mogę tylko coś polubic, innych opcji nie mam...

Hej dziewczyny :-) u nas słonko świeci :-) a ja mam pawera o bede dzis z córcią piekła placuszki :-) serniczek i rafaello a po południu czeka mnie podróż do rozinki na święta :-)

Co do zaników pamięci to czasami brakuje mi jakiegoś słowa :-)

Milego dnia wam życzę

hej

Pogoda poki co srednia, ale mozliwe, ze sie wyklaruje. Za 1h wyjazd na badania, moj synek nie moze uwierzyc, ze zobaczymy juz "normalna" dzidzie, a nie jakies cos gdzie trzeba sie po trosze domyslac co to jest :p Znajoma jakis czas temu smiala, sie, ze jak sie ksieziczka urodzi to tatus dostanie malpiego rozumu. I juz widze roznice, teraz mam juz spory, ciazowy brzuch, a moj maz od czasu przyjazdu prawie nie odstepuje mnie na krok. Jak wczoraj poszlismy po lozeczko to nakrzyczal na mie, ze mam tej dzewczyny nie sciskac tak jak probowalam cos tam przestawic hehe

Heromina i super, korzystaj z tego :)

A ja czekam na kuriera i na zakupy i zabieram się za gotowanie i pieczenie. Już nie mogę doczekać się świąt :)
U mnie szaro, dobrze, że wczoraj była piękna pogoda i świeciło słoneczko. Oby jutro też tak było!

Dziewczyny, macie jakies sprawdzone przepisy na babkę. Jakie pieczecie drożdżowe czy piaskowe? Dajcie proszę jakies przepisy do wątku kulinarnego [emoji3]

u mnie pogoda piekna. zaraz na zakupy a potem dalej sprzratanie- pieczenie i gotowanie na jutro zostawiam.
do mnie tez dzis kurier z komoda zawita :)

ja sie wczoraj tak naraobilam ze myslalam ze zejde i plecy tak bolaly i jeden posladek ze chodzilam jak pokrecona- m sie ze mnie smial ale wspolczul pierwszy raz w tej ciazy chyba. sozratalam pokoj corki- 5 godzin bo i w szafach i klocki segregowalam wiec zeszlo sloniowi troche :) a wieczorem ejscze szafki w kuchni na zewnatrz i w srodku. m wypral dywany specjalnym odkyzraczem :)no dzis wiecej zostalo ale i checi mam wieksze :)

angelikaaa ja z babek to zjadlabym gotowana ale nie kupilam ejscze formy. w tym roku tylko sernik i babeczki robie ( spody kupilam juz gotowe do babeczek ).

reklama
Do góry