reklama
Fimka
Fanka BB :)
Koficzka - dziękuję <3
Ja też mam 2 negatywy
I ktoś mi kliknął "literówkę" haha
Ja też mam 2 negatywy
I ktoś mi kliknął "literówkę" haha
niunia102
Mi na tel sie czasem zle wcisnie jak przewijam jak zauważa to usunę od razu :-)
beata0526
Ja też tak czasem miałam klikając na telefonie np coś za szybko, a tu nagle wyskoczylo " niezbyt mądre" oczywiście zaraz cofalam... Ale zwróciłam już uwagę, że czasami mają dziewczyny oceny negatywne i myślę, że te oceny są wystawiane przez pomylke
kamcia567
Dziewczyny, czy Wy też macie takie kłopoty z pamięcią i koncentracją ? U mnie jest masakra, aż strach wyjść z domu... zapominam imion, nazw wlasnych (ostatnio dumałam dłuższą chwilę co to jest "marynarka"), co gdzie położyłam i mogłabym tak mnożyć i mnożyć. A coś policzyć w pamięci... czy tylko ja tam mam ?? Wcześniej nigdy nie miałam takich problemów.
mam tak samo- straszn eto jestDziewczyny, czy Wy też macie takie kłopoty z pamięcią i koncentracją ? U mnie jest masakra, aż strach wyjść z domu... zapominam imion, nazw wlasnych (ostatnio dumałam dłuższą chwilę co to jest "marynarka"), co gdzie położyłam i mogłabym tak mnożyć i mnożyć. A coś policzyć w pamięci... czy tylko ja tam mam ?? Wcześniej nigdy nie miałam takich problemów.
reklama
Heromina
Witam wszystkie sierpnióweczki :-)
hej
Dziewczyny nie wiem czy to glupie pytanie. Ale lekko kopnal mnie prad od ładowarki wszystko ok czuje sie ok cisnienie ok ale czy dzidzi to moglo zaszkodzic?
Mysle, ze nic sie dziecku nie stalo
a słuchajcie dostałam na naszym wątku dwa negatywy- jak sprawdzić kto tak hojnie obdarował?
Ja sobie kiedys wyswietlilam wszystkie moje posty i szukalam, bo tez po czasie dopiero zobaczylam jednego negatywa, ale juz wiem od kogo tylko nie rozumiem znaczenia "stare"
Dziewczyny, czy Wy też macie takie kłopoty z pamięcią i koncentracją ? U mnie jest masakra, aż strach wyjść z domu... zapominam imion, nazw wlasnych (ostatnio dumałam dłuższą chwilę co to jest "marynarka"), co gdzie położyłam i mogłabym tak mnożyć i mnożyć. A coś policzyć w pamięci... czy tylko ja tam mam ?? Wcześniej nigdy nie miałam takich problemów.
Ja bez przerwy cwicze pamiec tz nie, ze tylko w ciazy, ale od zawsze, wiec nie mam zadnych problemow, zreszta mam zbyt wiele na glowie, wiec nie moge sobie pozwolic na jakies zaniki
Od 2 dni non stop poza domem, wczoraj mialam nieciekawe bole w brzuchu, ale ja nie potrafie zwolnic, weic juz sie zaczynam przyzwyczajac do tych skurczy