reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Pisalam do Moniczki na priv, ale bez odpowiedzi, wiec nie wiem jak inaczej się z nią skontaktować.

Moja mala dzis chyba nie pospala ciągiem 10 minut, bo wierci się, kopie i smyra caly czas :p Teraz to nie ważne, czy stoję, siedzę, leze, caly czas ja czuje :p tak to człowieka uspokaja!

Oczywiście, ze i w 5 miesiacu, może się cos stać, ale po co gdybać ;) u nas będzie wszystko ok. Znajoma urodziła w 6 miesiącu i tez bylo wszystko ok, wiec glowa do góry :D

reklama
fimka dziś zrobię ci zdjęcie tego srebra :)

Dawaj dawaj :D

okasia - u mnie nożyczki, moje, z ostrym końcem.
Obcinaczką mu nie umiem, zrobiłam raz i obcięłam z opuszkiem do krwi... :p

U mnie poprawa, katar przechodzi, głowa przestała boleć.
Tomek ma rozwolnienie od antybiotyku, zmieniłam probiotyk z Acidolac na Enterol.
No zobaczymy, reakcja alergiczna to to nie jest.
Po prostu rozwaliło mu żołądek, biedaczkowi.

Oby jutro już się polepszyło i żebyśmy w piątek spokojnie mogli jechać na święta.

Mrs_Hermit, Heromina, Niunia - gratuluję potwierdzenia płci!
No to możecie kompletować wyprawki! :)

Kassia - wysłałam Ci przepisy na krem do babeczek.
W wątku kulinarnym ;)

Ostatnia edycja:
fimka jutro wkleję zdjęcie dziś padam....po prostu dzień nie ogar miałam taki...

jak wyszłam rano wróciłam o 20..... ale wszystko załatwione, zajęcia dodatkowe zaliczone, syn pięknie wystąpił i nażarłam się kopytek z sosem w barze jak z prl, nogi wchodzą mi w ....no ten tego

okasia nożyczki! i zapisz sie na liste rezerwową- ja tak w 1 ciąży się dostałam na kurs :) a ponoć byłam 24 :D do dziś to pamiętam

basiu jak przezywasz tragedie to nie słuchaj.....szkoda emocji swoich....ciesz sie i dopytaj co widziałas na usg bo nie musiały to być jajka ;)

okasia-kupilam komplet obcinaczki i nozyczki i teraz tez mam taki plan...bo nozyczko tylko do roku i maly woli jak mu obcinaczkami obcinam.
Beata -powodzenia na polowkowych.
Fimka-ja tez niby lepiej ale kaszel mnie meczy i zyc nie daje:/

beata będzie dobrze, nie stresuj się :) daj potem znać

Fimka choroba dziecka to męka, trzymam kciuki, żeby szybko mu przeszło!! dobrze, że Ty już lepiej funkcjonujesz!

koficzka podziwiam Cię, że taka aktywna jesteś jeszcze :) ja po każdym większym wyjściu, wyjeździe czuję się jakbym miała 70 lat

okasia miłego odpoczynku i spokojnie spędzonego czasu na wsi

nati fajnie, że Twoja mała taka aktywna, daje o sobie znać mamusi :)

U nas zgodne z tradycją Wielkiego Czwartku ( choć wiem, że dzień zależy od regionu) był zajączek:) słodycze, owoce i książeczka w koszyku sprawiła synkowi wiele radości :) uszczęśliwiać dziecko to coś pięknego :)

reklama
Do góry