reklama
niunia102
Fanka BB :)
Hej dziewczyny u mnie waga +3 a co z tymi wydatkami zawsze tak bywa ze wyskakuje cos czego nieplnujemy.
Moja mala kruszynka coraz czesciej daje o sobie znac wczesniej to czulam wieczorem jak sie kladlam spac a teraz czasami szaleje na calego super uczucie :-) mam nadzieję ze w piatek pani doktor nas przyjmie i dowiemy się co tan w brzuszku siedzi :-)
Moja mala kruszynka coraz czesciej daje o sobie znac wczesniej to czulam wieczorem jak sie kladlam spac a teraz czasami szaleje na calego super uczucie :-) mam nadzieję ze w piatek pani doktor nas przyjmie i dowiemy się co tan w brzuszku siedzi :-)
Uwaga na tiramisu bo zawiera alkohol :-)
Ja wczoraj wzięłam czopek bo gorączka 37,6 ale czułam się jakbym miała 39
Wzięłam od syna czopek bo ma mniejsza dawke i na prawdę ulga... Pomógł. Dzisiaj już lepiej ale bardzo słaba jestem.
Co do boli brzucha.... Pewnie nie jedna już by na moim miejscu pojechała na IP ;-)
Wczoraj nieźle bolało jak @ nie wspomnę o prawej stronie bo dodatkowo miałam klucia, ciągnięcia i tępy ból...
Na dodatek wczoraj ani wstać nie mogłam tak ciągnęło w pachwinach i dół brzucha.... Strasznie... Jakbym nie wiem jak mocne miała zakwasy.
Polozylam się i wzięłam nospe a o 22 młody tak się kręcił i kopal że szok - pierwszy raz tak mocno...
Teraz kalkuluje i doszłam do wniosku że te bóle były bo był widocznie przełom u malucha.
Ostatnim razem jak miałam też takie bóle @ i tak samo ciaglo mnie w pachwinach to na drugi dzień młodego zaczęłam czuć po raz pierwszy. Teraz ból podobny i znowu zaczęłam czuć młodego ale jak już mocno rozrabia. Myślę że wszystko związane z rozszerzeniem się macicy :-)
Ja wczoraj wzięłam czopek bo gorączka 37,6 ale czułam się jakbym miała 39
Wzięłam od syna czopek bo ma mniejsza dawke i na prawdę ulga... Pomógł. Dzisiaj już lepiej ale bardzo słaba jestem.
Co do boli brzucha.... Pewnie nie jedna już by na moim miejscu pojechała na IP ;-)
Wczoraj nieźle bolało jak @ nie wspomnę o prawej stronie bo dodatkowo miałam klucia, ciągnięcia i tępy ból...
Na dodatek wczoraj ani wstać nie mogłam tak ciągnęło w pachwinach i dół brzucha.... Strasznie... Jakbym nie wiem jak mocne miała zakwasy.
Polozylam się i wzięłam nospe a o 22 młody tak się kręcił i kopal że szok - pierwszy raz tak mocno...
Teraz kalkuluje i doszłam do wniosku że te bóle były bo był widocznie przełom u malucha.
Ostatnim razem jak miałam też takie bóle @ i tak samo ciaglo mnie w pachwinach to na drugi dzień młodego zaczęłam czuć po raz pierwszy. Teraz ból podobny i znowu zaczęłam czuć młodego ale jak już mocno rozrabia. Myślę że wszystko związane z rozszerzeniem się macicy :-)
Fimka
Też macie takie miesiące, że nie wiadomo skąd te wydatki pojawiają się?
Oczywiście!
I to najczęściej jest styczeń, po świątecznych wydatkach dojdzie coś do naprawy w samochodzie.
W tym roku np. ktoś nam wybił szybę i 460zł nie nasze :/
Albo leczenie kanałowe męża, na pogotowiu aż wylądował z bólu, koszt 850zł :/
Też oczywiście w styczniu było
U mnie dzisiaj też rano śnieg za oknem.
A nocka koszmar - T. nie mógł spać, idą mu kolejne ząbki.
fryte3qa
Dziewczyny pocieszcie się apropo wydatków - u mnie za kilka dni ślub, później musimy kupić auto, zrobić remont i kupić całą wyprawkę dla malucha, więc nie załamujcie się :-)
Mój psiak dostał jakiegos szału w nocy i szczekala od 2-6 !! Robiłam wszystko co mogłam żeby ja uspokoić bo mieszkamy w bloku, ale nic nie działało...
Ledwo żyje, bo już byłam rano na przymiarce sukni ślubnej i nawet nie wyglądam w niej jak slonica :-) no może trochę z boku...
Marzę żeby się położyć spać, ale jeszcze muszę sprzątać i wizyta u lekarza rodzinnego dzisiaj, bo skierowanie do hematologa potrzebuje...
Dajcie mi troche powera!
Mój psiak dostał jakiegos szału w nocy i szczekala od 2-6 !! Robiłam wszystko co mogłam żeby ja uspokoić bo mieszkamy w bloku, ale nic nie działało...
Ledwo żyje, bo już byłam rano na przymiarce sukni ślubnej i nawet nie wyglądam w niej jak slonica :-) no może trochę z boku...
Marzę żeby się położyć spać, ale jeszcze muszę sprzątać i wizyta u lekarza rodzinnego dzisiaj, bo skierowanie do hematologa potrzebuje...
Dajcie mi troche powera!
Asiunia1988
Fimka, łączę sie w bólu z Tobą. Mojej córce chyba tez ząb idzie (brakuje 3 piątek) i budziła się w nocy co godzinę-półtorej a 5.37 już na nogach. Jestem przez to tak rozdrażniona, że opanować nie mogę się choć ostatnio istna oaza spokoju ze mnie.
Widzę, że też miewacie takie miesiące kryzysowe
Fryte3qa ślub to wydatek ale jakby nie patrzeć też i przypływ gotówki Więc dacie radę
Widzę, że też miewacie takie miesiące kryzysowe
Fryte3qa ślub to wydatek ale jakby nie patrzeć też i przypływ gotówki Więc dacie radę
polcia177
Z tymi wydatkami tak jest my tez ostatnie pare miesiecy pełno wydatkow, tez dentysta ktory kosztuje jakies 600-700miesiecznie. Samochod tez mamy do naprawy bo sprzegło sie ślizga i mozna jechac w maxie 50km/h hehe mysle ze dopiero zaczniemy cos odkladac moze kwiecien moze maj.
A my tez w nocy rewelacje o 2 slysze halasy na klatce a tu straz pozarna do starszej sasiadki sie dobija i rozwalają drzwi. Wiec tez srednio wyspana i okasia nie martw sie tez len dzis.
Pogoda taka ponura a w niedziele tak ladnie sloneczko swiecilo.
A my tez w nocy rewelacje o 2 slysze halasy na klatce a tu straz pozarna do starszej sasiadki sie dobija i rozwalają drzwi. Wiec tez srednio wyspana i okasia nie martw sie tez len dzis.
Pogoda taka ponura a w niedziele tak ladnie sloneczko swiecilo.
reklama
okasia
Sprzątnęłam łazienkę, sypialnię i odkurzacz popełnił samobójstwo :/ A już przełamałam lenia i złapałam rytm. Swoją drogą będzie ciekawie bez odkurzacza z liniejącym królikiem i mieszkaniem kurzącym się w oka mgnieniu. Nie muszę dodawać, że mam alergię na kurz...