reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja tak z innej beczki - wstałam z zatkanym nosem i bolącym gardłem, mam *spam* i zastanawiam się czy wziąć teraz zawczasu czy poczekać aż coś się rozwinie bardziej? Wolałabym się nie rozchorowac bo nie dostane zwolnienia do pracy. Herbatę z miodem i cytryna pije na codzień.

Weź od razu i wit. C 3x2.
Później Cię rozłoży albo co gorsza, pojawi się kaszel, to można oszaleć, bo nic nie można łykać na to dziadostwo.

Fimka a ten duka to jaka ma poj?

ale kupilam sobie w aptece bronhisanfix herbapolu i kurcze w smaku spoko i jakos tak mnie nie dusi

Ja mam mokry kaszel.
A Duka ma poj. 370ml.
Dla mnie trochę dużo jeśli chodzi o kawę, bo piję tylko w filiżankach, ale na herbatę super.

Basienka - gratulacje synka!

Beata - ja też jeszcze nie czuję ;)

reklama
Weź od razu i wit. C 3x2.
Później Cię rozłoży albo co gorsza, pojawi się kaszel, to można oszaleć, bo nic nie można łykać na to dziadostwo.

Ja mam mokry kaszel.
A Duka ma poj. 370ml.
Dla mnie trochę dużo jeśli chodzi o kawę, bo piję tylko w filiżankach, ale na herbatę super.

Basienka - gratulacje synka!

Beata - ja też jeszcze nie czuję ;)
Dziekuje, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo bylaby parka. W domu coreczka :-) Qrcze, gardlo mnie zaczyna bolec

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...
Ja też jeszcze nie czuję :)

Dziękuję za wszystkie rady:)

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...
Ja też jeszcze nie czuje tak konkretnie a polowkowe mam 16stego więc jesteśmy we dwie tl tylko ze to moja pierwsza ciąża i czekam z niecierpliwością na te ruchy :)

ja też jeszcze nie czuję wyraźnych ruchów, ale moja ciąża młodsza o 2 tygodnie.
między niektórymi z nas jest nawet różnica 5 tygodni :wink:

Dziewczyny u mnie byko tak ze poczulam kilka razy i pozniej jakis czas nic i tez stres. Nie denerwujcie sie na tym etapie to indywidualne jedna czuje druga nie.

Hey!

Heromina ale mnie irytuje ta „niewidzialność” w kolejce! A ty jak się czujesz?

Fimka u mnie córka się pochorowała ma pierwszy raz od 3 lat gorączkę, teraz wiry takie panują że dobrze że teraz nie rodzimy – a i Twój mąż ma urodziny 1 dzień prze mną :D

Nati nie kupowałam bio ubranek ale spotkałam się ze skrajnymi Opinami, ja smoczki miałam dla dzieci ale nie chciały i dwójka bezsmoczkowa totalnie –teraz nawet nie kupuje

Dzieci zasypiały same się wyciszając, jakoś znalazły swoje metody i spały po prostu

Happymama ja uwielbiam Sparksa!(a co się narycze to moje!)

Piszecie o pieczeniu chleba –ja pieke orkiszowy :)

Polcia u mnie dzis pieknie było ale i tak tęsknie za wiosną i ciepłem

Fimka i Dominika moja córka ma termos do szkoły z ustnikiem –mega wynalazek nie cieknie, firma Orion- bardzo wam polecam! Ona lubi ciepłe picie, a pojemnik mam z Tchibo też super trzyma

Basienka gratulacje!

Beata , Polcia poczujecie Każda na innym etapie czuje- głowa do góry!

córcia z objawami grypowymi, a ja z zachciankami na cukinie z czosnkiem i nie mam, to co czekolada? :D hahahhaa

reklama
koficzka nie wiem czy lepiej to nie za duzo powiedziane, bo mam jeszcze ataki kaszlu, rzadziej, ale jednak i to takie mieszane raz mokre raz suche. Zwariowac mozna. Natomiast dziecie mi sie posypalo i w pn do lekarza idziemy, a dzis czeka mnie ciekawa nocka :/

Do góry