reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja tak z innej beczki - wstałam z zatkanym nosem i bolącym gardłem, mam *spam* i zastanawiam się czy wziąć teraz zawczasu czy poczekać aż coś się rozwinie bardziej? Wolałabym się nie rozchorowac bo nie dostane zwolnienia do pracy. Herbatę z miodem i cytryna pije na codzień.

Weź od razu i wit. C 3x2.
Później Cię rozłoży albo co gorsza, pojawi się kaszel, to można oszaleć, bo nic nie można łykać na to dziadostwo.

Fimka a ten duka to jaka ma poj?

ale kupilam sobie w aptece bronhisanfix herbapolu i kurcze w smaku spoko i jakos tak mnie nie dusi

Ja mam mokry kaszel.
A Duka ma poj. 370ml.
Dla mnie trochę dużo jeśli chodzi o kawę, bo piję tylko w filiżankach, ale na herbatę super.

Basienka - gratulacje synka!

Beata - ja też jeszcze nie czuję ;)

reklama
Weź od razu i wit. C 3x2.
Później Cię rozłoży albo co gorsza, pojawi się kaszel, to można oszaleć, bo nic nie można łykać na to dziadostwo.

Ja mam mokry kaszel.
A Duka ma poj. 370ml.
Dla mnie trochę dużo jeśli chodzi o kawę, bo piję tylko w filiżankach, ale na herbatę super.

Basienka - gratulacje synka!

Beata - ja też jeszcze nie czuję ;)
Dziekuje, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo bylaby parka. W domu coreczka :-) Qrcze, gardlo mnie zaczyna bolec

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...
Ja też jeszcze nie czuję :)

Dziękuję za wszystkie rady:)

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...
Ja też jeszcze nie czuje tak konkretnie a polowkowe mam 16stego więc jesteśmy we dwie tl tylko ze to moja pierwsza ciąża i czekam z niecierpliwością na te ruchy :)

ja też jeszcze nie czuję wyraźnych ruchów, ale moja ciąża młodsza o 2 tygodnie.
między niektórymi z nas jest nawet różnica 5 tygodni :wink:

Dziewczyny u mnie byko tak ze poczulam kilka razy i pozniej jakis czas nic i tez stres. Nie denerwujcie sie na tym etapie to indywidualne jedna czuje druga nie.

Hey!

Heromina ale mnie irytuje ta „niewidzialność” w kolejce! A ty jak się czujesz?

Fimka u mnie córka się pochorowała ma pierwszy raz od 3 lat gorączkę, teraz wiry takie panują że dobrze że teraz nie rodzimy – a i Twój mąż ma urodziny 1 dzień prze mną :D

Nati nie kupowałam bio ubranek ale spotkałam się ze skrajnymi Opinami, ja smoczki miałam dla dzieci ale nie chciały i dwójka bezsmoczkowa totalnie –teraz nawet nie kupuje

Dzieci zasypiały same się wyciszając, jakoś znalazły swoje metody i spały po prostu

Happymama ja uwielbiam Sparksa!(a co się narycze to moje!)

Piszecie o pieczeniu chleba –ja pieke orkiszowy :)

Polcia u mnie dzis pieknie było ale i tak tęsknie za wiosną i ciepłem

Fimka i Dominika moja córka ma termos do szkoły z ustnikiem –mega wynalazek nie cieknie, firma Orion- bardzo wam polecam! Ona lubi ciepłe picie, a pojemnik mam z Tchibo też super trzyma

Basienka gratulacje!

Beata , Polcia poczujecie Każda na innym etapie czuje- głowa do góry!

córcia z objawami grypowymi, a ja z zachciankami na cukinie z czosnkiem i nie mam, to co czekolada? :D hahahhaa

reklama
koficzka nie wiem czy lepiej to nie za duzo powiedziane, bo mam jeszcze ataki kaszlu, rzadziej, ale jednak i to takie mieszane raz mokre raz suche. Zwariowac mozna. Natomiast dziecie mi sie posypalo i w pn do lekarza idziemy, a dzis czeka mnie ciekawa nocka :/

Do góry