reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja znów jadlam świeżego ananasa ti moje ciążowe uzależnienie :) mi nie przeszkadza że mnie nie przepuszczają w kolejce...kurde mize to glupie ale tez wychodzę z założenia ze ciaza to nie choroba. Rozumiem ustepowanie miejsc w autobusie itp. Bo wiadomo trzęsie,przewrocic sie mozna itp. Ale np. Nie rozumiem co da 5min krócej w kolejce czy pierwszeństwo na badaniach? Kazdy mize sie spieszyć,do pracy czy po dziecko do przedszkola

reklama
Happymum teraz mi to bez różnicy, ale początek ciąży uważam że to choroba... Dla mnie wieczne zatrucie pokarmowe z osłabieniem organizmu... Wtedy powinni puszczać w kolejce tylko nie widać że jesteśmy w ciąży ;-)

Teraz mogę stać bo to drugi trymest... Najlepszy dla kobiety :-) trzeci trymest jeszcze jak trafia się upały to będę się pchać o te 5 minut ;-) inaczej na noszach będą mnie wynosić hihi

U mnie noc okropna, małych spał ale ja nie mogłam, gardlo, katar, nic dziwnego, że maluch jak chory to budzi się co chwilę... Może nie tyle chodzi o to, że ciąża to choroba, ale też gest się liczy . Ja wczoraj byłam z synkiem u lekarza, byłam piątą w kolejce i ci wszyscy starsi ludzie mnie przepuscili, żebym weszła z tym dzieckiem. To było bardzo miłe i napewno każdy chciał jak najszybciej iść już do domu, po prostu są takie sytuacje, że fajnie jest być człowiekiem.

Hejka dziewczyny. Ja mialam cudna nic. Syn spał u kuzynki a ja się cudownie wyspalam bez nocnego budzenia. Już zapomniałam jak to jest. Wczoraj kumpela miała urodziny więc najpierw pyszny obiad u niej później kino a na deser jeszcze wizyta w pubie. Super udany wieczór .

Teraz tylko zostało mi inhalacje zrobić na mój kaszel i katar a potem sprzątanie chaty od góry do dołu. Trzeba wykorzystać spokój w domu ;)

Basia -u mnie poczatek tez tragedia. Teraz niby lepiej ale ból krocza mnie dobija :/
O właśnie bardziej uwazam ze powinno sie w kolejce przepuscic mame z niemowlakiem we wózku ,ktory placze i sie niecerpliwi....ale wszystko to rzecz podejścia ;) ja narzekac nie mogę. Bo u lekarza nswet jak musze poczekac to jest gdzie usiąść ;)

Fimka, dobrze ma Twój mąż z Tobą, hehe. Takie jedzonko na wynos. A czemu skip hop bidon zły? Ja mam dwa aventa i są super. Przeżyły już setki upadków i w ogóle po nich nie widać i nic się nie wylewa. Rurki można dokupić na wymianę. Duży na wodę, mały na mleko roślinne, bo my krowiego nie możemy. I właśnie myślałam żeby skip hopa dokupić, bo ładne :D

Ja w poprzedniej ciąży uważałam, że smoczki to zło :D Ale potem opinie się zmieniają, haha. My zaczęliśmy jak mała miała gdzieś miesiąc i tylko do usypiania korzystamy, jeszcze nie myślę o odstawieniu. Zobaczymy jak wyjdzie.

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...
ja tez zabardzo nie czuje wiec jestesmy we dwie a to moja druga ciaza
Happymum teraz mi to bez różnicy, ale początek ciąży uważam że to choroba... Dla mnie wieczne zatrucie pokarmowe z osłabieniem organizmu... Wtedy powinni puszczać w kolejce tylko nie widać że jesteśmy w ciąży ;-)

Teraz mogę stać bo to drugi trymest... Najlepszy dla kobiety :-) trzeci trymest jeszcze jak trafia się upały to będę się pchać o te 5 minut ;-) inaczej na noszach będą mnie wynosić hihi
dokaldnie. ja mama rodzilam 5 sierpnia- mega upaly byly i strasznie bylo. wystarczyloz e z domu wyszlam juz cala bluizke pod pachami maialam mokra masakraaaaaaaaaaaaaa ale ja mialam mega brzuch bo makrosomia plodu i wielowodzie to jak mnie widzieli to zaraz puszczzali i dzieki bogu

ja dzis z mala do teatrzyku ide- pomorskie legendy. nie ma co w domu siedziec. m mial isc z nami ale musi do pracy wiec same idziemy. pogoda znowu kiepska ehhhhhhhhhhhhh

reklama
Do góry