reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hej, czy któraś z was ma niskie ciśnienie? Chyba wiem skąd te moje bóle głowy i totalny brak energii. Od kilku dni mierze sobie ciśnienie i mam 96/65, 95/60 a dzisiaj 90/55. Ledwo duch sie we mnie placze [emoji53].
Od dwóch dni moja córeczka znowu ma jakieś ciężkie noce, budzi sie i nie śpi przez 3-4 godziny. Ma znowu katar i idą jej zabki. Ja juz nie funkcjonuje. Śpię po 4 godziny.
Póki co jestem -2 kg.

reklama
Angelika, ja też mam takie słabe ciśnienie. Przed ciążą miałam zawsze niskie, ale teraz mam jeszcze niższe. Zawsze pierwsza wartość poniżej 100, ciągle mam ćmiący ból głowy albo migreny. A jak jeszcze ciśnienie atmosferyczne się obniża to jestem cieniem człowieka :/

Okasia ja Cię rozumiem yez tak czasami mam ze byle drobnostka mnie denerwuje ale szybko przechodzi wiec głęboki wdech i wydech i bedzie dobrze
Angelika ja mialam niskie cisnienie w 1 ciąży ale zawsze od rana i lekarz kazał mi coś zjeść przed wstaniem z wyrka:-) ale warto to skonsultować z lekarzem

Happymama, ja Cie podziwiam, czwórka dzieci i takie ciśnienie. Skąd bierzesz energię aby to wszystko ogarnąć ;-)?

Angelika ja tez mam niskie ... przyzwyczaiłam sie ale jestem jak flegma ...

Okasia cudnie :) Hahaha tez ram mam jak B wyjeżdża i wraca. Czasem mam ochotę go do diabła wysłać zaraz po powrocie. Bądź dzielna :)

okasia hehe to cos jak moj, teraz mam taki porzadeczek w domu, ze szok, a tylko wroci moje "drugie dziecko" to znowu sie zacznie

nati, ale fajnie to wyglada heh, moje dziecie tez po prawej i to dosc wysoko, ale takich akcji nie mialam jeszcze :)

Kurde coraz wiecej rzeczy wywoluje mdlosci, kurka kiedy to sie skonczy, dzis juz po kawie mnie zlapalo czyli pozostaje mi tylko wode pic :/

angelikaa od zawsze jestem niskocisnieniowcem, funkcjonuje normalnie,mój lekarz też się mnie pyta jak mi się zyje z takim ciśnieniem , czasami są dni słabsze kiedy niemoc mnie ogarnia ale ogólnie to mam powera.

Okasia no z chłopem to jak z dzieckiem ;) mój po latach życia ze mną się już trochę oagrnął ale i tak mam często poczucie że mam kolejne dziecko do ogarniania.

Mam wrażenie, że szybciej dziecko się ogarnie niż mój mąż. Wyszedł, więc zraz wezmę się za sprzątanie tego syfu i szorowanie przypalonego garnka, trochę odpuszczą emocje, zacznę tęsknić, przyjdzie...i po 5 minutach w myślach będę wycierać podłogę jego ulubioną koszulą. A koleżanki się zastanawiają jak to możliwe, że jesteśmy ze sobą tyle lat. Proste - ja mam niskie ciśnienie a on potrafi mi je skutecznie podnieść!

reklama
Mam dzis usg jamy brzusznej przez podejrzenie kamicy zolciowej. Myślicie że mojego maluszka tez zobaczę na usg? :)

Do góry