Dużo zdrówka dla Was trzymaj się!Okasia-akurat czuje sie fatalnie ale najważniejsze zeby dzidzia byla zdrowa
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dziękuję dziewczyny,byle do USG
fryte3qa
Fanka BB :)
Fluttershy
Zaangażowana w BB
W laboratorium do którego dostaje skierowania na badania moczu ciągle wychodziło mi białko. Zrobiłam więc 3 testy w innych laboratoriach - nigdzie białka nie było. Ale jest inny problem w jednym lab wyszło, że nie mam bakterii, w drugim, że są pojedyncze i w trzecim -liczne. Hmm czy powinnam przyspieszyć wizytę, albo znów badać mocz? Albo może zrobić posiew. Ale jak robiłam miesiąc temu to wyszło, że niczego nie ma...
nati92
Nati, świetne zdjęcie A na jakiej wysokości masz to wybrzuszenie? Wygląda jakby było w okolicach pępka?
Ja swojego maluszka serduszko znajduję duuuużo niżej, lekarz robiąc usg też patrzy w tych okolicach. Może twoje maleństwo ma tak długie nogi i je wypina )))
Dokladnie, to chyba dlugie nogi napisalam o tym w watku wizytowym. To jest wlasnie zaraz obok pepka, wysoko - zdjec narobilam, bo nikt mi nie wierzyl w kuli w brzuchu hihi dzidius jogin po mamusi i robi jakiegos psa z glowa w dol, czy swiece.
17 tydzien i sie zrobil z 14 i to szok, bo to juz jest praktycznie 5 miesiac.
@happymum20 tez prywatna wyslalam! Jestesmy tu z Toba i wysylamy duzo pozytywnej energii
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Wejde przez kompa to odczytam,dziękuję za troske dziewczyny,1000problemow na raz ale bywa i tak,wierze ze bedzie lepiej
kasia mam podobnie. facet gorszty niz dziecko naparwde. a te skarpetki obok kosza wywoluja u mnie juz nie powiem co ehhhhhhhhhhMam wrażenie, że szybciej dziecko się ogarnie niż mój mąż. Wyszedł, więc zraz wezmę się za sprzątanie tego syfu i szorowanie przypalonego garnka, trochę odpuszczą emocje, zacznę tęsknić, przyjdzie...i po 5 minutach w myślach będę wycierać podłogę jego ulubioną koszulą. A koleżanki się zastanawiają jak to możliwe, że jesteśmy ze sobą tyle lat. Proste - ja mam niskie ciśnienie a on potrafi mi je skutecznie podnieść!
nati zdjecie rewacja. ja grubsza jest wiec niestety ale w pierwsz
ja rodzilam pzrez ccDziewczyny czy któraś z was rodzila przez cc?
happymum bedzie dobrze zobaczysz- co na snie zabije to nas wzmocni.
a ja dzis z mala na alvinie bylam w kinie. kolejka jak nie wiem no i stoje w kolejce po bilety ale popcorn tez by sie przydal. film na 11.30 a ja kupuje w koncu o 11.37 bilety. i pytam pana czy jest u nich cos takiego ze ciezarne bez kolejki a on ze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. to mowie sobie no to swietnie. ale stal mlody chlopak i zaraz mial kupowac i go poprosilam i nam zestaw kupil - no mega wdzieczna bylam no bo zestaw popcorn i picie z alvinem oczywiscie- no bez tego by nie pzrezyla
reklama
beata0526
Gratuluję udanych wizyt
Nati super piłeczka na brzuszku, a na kiedy nowy termin wyliczył lekarz??
Okasia ja właśnie się obawiam, że jak mój mąż się zjawi to sytuacja będzie podobna. Tak to mi go brakuje i już chcę żeby był w domu, ale jak przyjedzie i zacznie zaklucac mój porządek, to będziemy się na nowo docierac
Happymum dużo, dużo zdrówka...
Witam nowa mamusie
Właśnie to ciekawe, że wyniki różnie wychodzą w innych laboratoriach, teraz to ja się zastanawiam, zawsze w ciąży miałam bakterie w moczu, teraz robię wyniki w innym laboratorium i wszystko jest ok, ja się bardzo cieszę, ale... To daje do myslenia
Nati super piłeczka na brzuszku, a na kiedy nowy termin wyliczył lekarz??
Okasia ja właśnie się obawiam, że jak mój mąż się zjawi to sytuacja będzie podobna. Tak to mi go brakuje i już chcę żeby był w domu, ale jak przyjedzie i zacznie zaklucac mój porządek, to będziemy się na nowo docierac
Happymum dużo, dużo zdrówka...
Witam nowa mamusie
Właśnie to ciekawe, że wyniki różnie wychodzą w innych laboratoriach, teraz to ja się zastanawiam, zawsze w ciąży miałam bakterie w moczu, teraz robię wyniki w innym laboratorium i wszystko jest ok, ja się bardzo cieszę, ale... To daje do myslenia