reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

To tylko Ci gratulowac, że od razu się udało :) a wcześniej zanim zaszlas w ciążę to miałaś jakieś problemy z jajnikami czy cos, czy byłaś zdrowa ? :) a jak masz na imię w ogóle :) ? A apropo miejscowości to jaka nazwa dokładnie, można znam :)
Raczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami :) a ty z jakiego miasta ? Ania.

reklama
Koficzka połówkowe mam u swojego gina w 22tc (dzis mnie zapisywał) na tamto kazał mi sie umówić w 18 tc w poradni ale jestem dobrej myśli to tylko ryzyko póki co wszystko jest dobrze
A na co ma alergie synek?

Basieńka mam to samo zmiany temperatury okropne marzne albo sie dusze ...

Raczej chyba nie miałam żadnych problemów z jajnikami :) a ty z jakiego miasta ? Ania.
Wybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach :) aż nie wierzę hehe :) miło mi, Monika :)

Wybacz za te pytania, po prostu pytam o zdrówko bo wiem z doświadczenia, że problemy z jajnikami znacznie utrudniają zajście w ciążę ... A reszta pytań wynika z tego, że również jestem z centralnej części Niemiec i także ok 50 km od Erfurtu, a dokładnie Eisenach :) aż nie wierzę hehe :) miło mi, Monika :)
A gdzie pracowałas jeżeli mogę spytac ? Kiedyś z mężem mieszkaliśmy w Eisenach ;)

Macie moze uczucie zimna wieczorami, bo ja niestety tak. Albo mam na zmiane raz cieplo raz zimno jak przy menopauzie :-) Dzisiaj jak wracalam z zakupow to bylo mi tak duszno, ze oddechu nie moglam zlapac :-)
Ja również tak mam, częściej mi zimno, ale to też chyba przez pore zimowa :p

hellevoet kochana a nagraj płytkę w trakcie badania dopłata chyba 20 zł i pamiątka na całe życie :)

majku na grzyby (ale nie wszystkie) za ciepły luty.....jak na zimę :(

reklama
Wiem Koficzka dramat z zimą... ja mam oas a ta cholerna leszczyna pyli od lutego jak nie ma mrozu i siedzę z czerwonymi oczami i katarem (pomijając notoryczne przeziębienie )

Do góry