reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Na to wygląda i też jeździła kilka razy bo dość plamila ale z małym wszystko ok. Macica się rozciąga tak mówił i tak może być więc jak u ciebie z kropkiem ok to chyba nie ma czym się martwić :-)

reklama
Hej dziewczyny. Jeśli pozwolicie, chętnie dołączę. Termin mam na 30.08. To moja trzecia ciąża, pierwszą straciliśmy w 7/8 tygodniu. A w domu mam 15 miesięcznego szkraba. Także udzielać się będę, na ile córka pozwoli. Tym bardziej że póki co czekam na drugi trymestr, bo czuję się słabo i mdłości non stop.

Hej dziewczyny. Jeśli pozwolicie, chętnie dołączę. Termin mam na 30.08. To moja trzecia ciąża, pierwszą straciliśmy w 7/8 tygodniu. A w domu mam 15 miesięcznego szkraba. Także udzielać się będę, na ile córka pozwoli. Tym bardziej że póki co czekam na drugi trymestr, bo czuję się słabo i mdłości non stop.

Witaj :)

Słodka owsianka mi pomógł syrop z cebuli, mleko z czosnkiem i miodem i robiłam duży dzbanek wody letniej z miodem i cytryną taki napoj, nawet dzieciom smakowało, cały dzień wszyscy pili... Robiłam też inchalacje z soli albo mięty

Witamy wśród sierpniowych mam !! :)

reklama
Do góry