niunia102
Fanka BB :)
Witaj asz wśród sierpniówek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodka owsianka mi pomógł syrop z cebuli, mleko z czosnkiem i miodem i robiłam duży dzbanek wody letniej z miodem i cytryną taki napoj, nawet dzieciom smakowało, cały dzień wszyscy pili... Robiłam też inchalacje z soli albo mięty
Hej babeczki ja Tez dzis. Bylam na wizycie I nasz maly smyk ma 10tyg I 3badz5 dni
Termin na 13.08.2016 a w domu mam 7 miesieczna ksiezniczke
Mam pytanie odnosnie badan prenatalnych czy robilyscie usg I ten test pappa?
Ja też mam termin na 13 sierpnia po ostatniej wizycie jestem umówiona na badania usg na 1.02Hej babeczki ja Tez dzis. Bylam na wizycie I nasz maly smyk ma 10tyg I 3badz5 dni
Termin na 13.08.2016 a w domu mam 7 miesieczna ksiezniczke
Mam pytanie odnosnie badan prenatalnych czy robilyscie usg I ten test pappa?
no raczej ze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!Mi wychodzi ze lipcowa mama bede bo mi przesuneli na 29.07 ale chyba mnie nie wywalicie?
A bedziesz robila test pappa?Ja też mam termin na 13 sierpnia po ostatniej wizycie jestem umówiona na badania usg na 1.02