reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Hello. U mnie w kratkę... Wczoraj wymioty koło 20 i.takie straszne że aż nie chce wspominać. Nie mogłam spać na płasko bo dostałam tak.strasznej zgagi... Na siedzaco jedynie się udało zasnąć... Ginekolog 18 stycznia... Jakoś się boję że już tak blisko 12 tyg.i coś się stanie...

Koleżanka idzie do.szpitala zaczyna jej się 7 miesiąc a dziecko bardzo małe i nie.chcę rosnąć zw bardzo... Mogą nawet jej poród przyspieszyć aby dziecko szybciej utuczyc..

reklama
pisalam do niej to odpisala mi ze bylo slabo ale juz jest dobrze !!!!!!!!!!! i ze dziekuje za troske. nic wiecej nie napisala

super tylko odpoczywaj w domu duzo

a ja ide mala do szkoly odprowadzic i na badania jade- zrobic to igm i awidnosc toxo i zrobie jeszce cyto igm dla pewnosci. dobzre ze na czczo nie tzreba byc :p

Kasia trzymam kciuki za dobre wyniki. Ja tez sie dowiem w poniedziałek jak tam z ta moja toksoplazmoza.

aniab, a w jakim sklepie pracujesz :p ?

karolkaga ja zawsze potrafilam bardzo dlugo wstrzymywac sikanie, wiec poki co jeszcze nie zaliczam lazienki specjalnie czesciej :)

dobra dostalam sie do najlepszej ginki w miesice, ale dopiero na marzec :/ teraz musze szukac na dwie wizyty kogos,a le mam taki wybor, ze masakra. O jednym lekarzu nawet bylo glosno w Dzienniku Baltyckim, ze spartolil porob, na innych kobitki skargi skladaja. Z braku laku pojde prywatnie do babki, do kotrej chodzilam do tej pory, przeboleje te 130zl, ale musze zrobic badania,a to juz grubsza kasa

karolka ja mialam az jedna wizyte dopiero, bo ciaza nie jest planowana, wiec odkrylam ja w 5tc :), ale poki co wszystko ok, serce bije, wiec jesli wyniki bede miala dobre to sie w ogole nie bede martwic. A poniewaz to moja druga ciaza to zupelnie inaczej ja traktuje, nawet na czestych usg mi nie zalezy, bo juz to przerabialam. Taka kaczka dziwaczka troche ze mnie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heromina, chyba z kazda kolejna ciaza bardziej spokojnie sie podchodzi do teamtu ;). Moja tez nie planowana i ja jeszcze nie blam u lekarza bo nawet prywatnie termin na luty. Ewentualnie za tydzien w piatek sie zwolnil i jakos mnie wcisneli

aniab, a w jakim sklepie pracujesz :p ?

karolkaga ja zawsze potrafilam bardzo dlugo wstrzymywac sikanie, wiec poki co jeszcze nie zaliczam lazienki specjalnie czesciej :)

dobra dostalam sie do najlepszej ginki w miesice, ale dopiero na marzec :/ teraz musze szukac na dwie wizyty kogos,a le mam taki wybor, ze masakra. O jednym lekarzu nawet bylo glosno w Dzienniku Baltyckim, ze spartolil porob, na innych kobitki skargi skladaja. Z braku laku pojde prywatnie do babki, do kotrej chodzilam do tej pory, przeboleje te 130zl, ale musze zrobic badania,a to juz grubsza kasa
Kochana ja jak mam zrobic jakies badania w laboratorium ide do rodzinnego po skierowanie on ma obowiazek mi je dac inie musze za nie placic

slodka owsianka dokladnie. Pierwsza ciaza to bylo takie woooow, ze latalam jak ze sraczka, kupowalam rzeczy, usg, badania, a teraz jakos tak na wszystko mam czas :)

niunia no wlasnie moja lekarka nie chciala mi wypisac, bo powiedziala, ze skoro chodze prywatnie to musze badania robic prywatnie :(

a czy macie problem z porannymi mdłościami wywołanymi głodem? kurcze, ja w poniedziałek chcę zrobić badania krwi, ale mam tak, że jak nie zjem czegoś rano to jest masakra...:/

Ja jak przy pierwszej ciazy poszlam do ogolnego to tez powiedziala ze nie moze wypisac skierowania na badania bo to sa konkretnie od gina i ona mize miec klopoty

reklama
zapisalam sie do innej lekarki, bo i tak od dluzeszego czasu chcialam zmienic rodzinnego i zobacze czy ona mi wypisze

Do góry