reklama
Ja w pierwszej ciąży robiłam 3D połówkowe, w bodajże 22 tygodniu,i z tego dostałam właśnie film nagrany i chyba z 20 zdjęć, naprawdę warto, pomimo ceny, byliśmy z mężem zachwyceni Ze mną mąż chodził na prawie wszytskie wizyty od kiedy miałam usg przez brzuch roione, czyli tak mniej więcej od 13 tygodnia.
o kurcze pierwsze słyszę! Przeceż dzięki temu o wiele lepiej widać dzidziusia, chodzi mi tylko i wyłącznie o wykrycie wad, dzięki temu można przygotować się na leczenie zaraz po porodzie, ale szanuje oczywiście Wasze decyzje. Pamiętam, że się zastanawialiśmy, bo fakt jest to dość drogie, no ale się zdecydowaliśmy, myślę, że teraz też to wykonamy.
o kurcze pierwsze słyszę! Przeceż dzięki temu o wiele lepiej widać dzidziusia, chodzi mi tylko i wyłącznie o wykrycie wad, dzięki temu można przygotować się na leczenie zaraz po porodzie, ale szanuje oczywiście Wasze decyzje. Pamiętam, że się zastanawialiśmy, bo fakt jest to dość drogie, no ale się zdecydowaliśmy, myślę, że teraz też to wykonamy.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mika-ja tez pierwsze słyszę,ale chyba się zdecyduje
Tamtusia-moj tez będzie chodzil zr mna ka znalazlam za £100 wiec nie tak źle
Tamtusia-moj tez będzie chodzil zr mna ka znalazlam za £100 wiec nie tak źle
aneta_ck
Fanka BB :)
Ja tez bede miala 3d na pewno i dwa razy milalam 4d robione mam super zdjecia mlodego z 19 tyg i 32 nie pytajcie tylko czym sie różni jedni od drugiego bo nie mam pojecia
Ja sie chyba zdecyduje na te prenatalne. Mam teraz ginowi 11 dac znac czy sie decyduje i zrobimy. Kurde tylko 120 zaplacic plus dodatkowe usg 104 to ciut mi duzo wychodzi. Dlaczego to musi byc takie drogie
Ja sie chyba zdecyduje na te prenatalne. Mam teraz ginowi 11 dac znac czy sie decyduje i zrobimy. Kurde tylko 120 zaplacic plus dodatkowe usg 104 to ciut mi duzo wychodzi. Dlaczego to musi byc takie drogie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anata u nas jest darmowe właśnie bedze je miała teraz 18.01 i chyba naeey jesy obowiązkowe(oprocz testu na zespol downa)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No to u mnie kiepsko...brazowe plamienia i otwarta szyjka...jestem po konsultacji(telefonicznej) z położna oczywiście poki to nie jest zywa krew zagrozenia nie ma ale mam odpoczywac i powiedziec o tym na usg...w 16tc bede miec badanie i jeśli bedzie trzeba to zaloza szew czy cos w tym stylu(nie zrozumialam do konca)
szew na szyjke. odpoczywaj, nie dzwigaj, bedzie dobzre zobaczysz.No to u mnie kiepsko...brazowe plamienia i otwarta szyjka...jestem po konsultacji(telefonicznej) z położna oczywiście poki to nie jest zywa krew zagrozenia nie ma ale mam odpoczywac i powiedziec o tym na usg...w 16tc bede miec badanie i jeśli bedzie trzeba to zaloza szew czy cos w tym stylu(nie zrozumialam do konca)
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia wiem ale wiesz jak to jest w domu,przy dziecku zawsze jest cos do zrobienia