reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

hej. u nas dzis mroz. maz zatrzasnal kluczyki w samochodzie i jak blondynka z kawalow zapasowe zostawial tez w samochodzie wiec lipaaaaaaaaaaa.
myv tez dlugo sie o druga dzidzie staralismy- zreszta o pierwsza poltora roku sie staralismy ale sie udalo :)

i ja zycze wam wszytskiego dobrego w nowym roku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z moim mężem znamy się 5 lat po ślubie jesteśmy 3lata7miesiecy zdecydowaliśmy się na dziecko w momencie i udało się za pierwszym razem aż byliśmy w szoku :) to nasze pierwsze dziecko więc czekamy z niecierpliwością czy chłopczyk czy dziewczynka byle było zdrowe :) a co do imion jak na razie mamy Mikołaj i Lena :)

Matusiak: u nas tez sie udalo zapierwszym razem, tyle sie naczytalam o problemach innych kobiet i nie wierzylam ze moze nam sie tak szybko udac.. Nawet po zrobieniu testu, pierwszych lzach szczescia przyszlo zwatpienie: a moze test sie pomylil? Nie mozliwe zebym miala tyle szczescia :)

czyli nie musi mi być głupio :D dziecko planowane i po dwóch stratach nie poddaliśmy sie wiec mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze, do trzech razy sztuka :) choc teraz podchodzimy z lekkim dystansem i czekamy z radością do wizyty u ginekologa.

Jasne, ze z imionami to indywidualna sprawa ;-) ja mam wybrane długo, ale kto wie, czy jeszcze mi się nie zmieni.
Na ten nowy rok życzę Wam wszystkim spokojnych chwil z dzidziusiem w brzuchu, a także spokojnych z tymże dzidziusiem juz na rękach ;-) zadowolenia z partnerów i przede wszystkim zdrowia, bo szczęście juz mamy :-)

a co myślicie o nagraniu dzidziusia na usg? To by była fajna pamiątka :) tak myślę by na początku drugiego trymestru zrobić taką atrakcje mężowi żeby mógł sobie pooglądać co zrobił :D

mogę później nie miec okazji więc już teraz chce Wam życzyć spokojnych ciąż, dużo zdrowia i cierpliwości do pociech. Niech Wasze marzenia sie spełnią w 2016 roku ;*

reklama
Dziewczyny chciałam Wam życzyć wszystiego dobrego na ten Nowy Rok :) niech nam przyniesie same szczęśliwe chwile :) !!!

U mnie samopoczucie ok, mdłości zelżały, ale piersi bolą, jak synek się do mnie przytula to normalnie kwiczę z bólu :)

wogóle nie mam ochoty na dzisiejszego sylwestra, idę z synkiem do siostry będzie ekipa rodzinna, ale nawet nie wiem czy dotrwam do północy. Z mężem nie spędzamy sylwetra razem już od 8 lat :) z racji jego hobby - przynoszącego pieniążki - gra w orkiestrze i dziś też ma bal :) właśicwie w karnawale to soboty,piątki też zajęte :), podobnie latem w okresie weselnym, no ale coś za coś...

pozdrawiam

Do góry