reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

To ja z moim chłopakiem znamy się 1,5 roku haha, wiec tu można mówić ze za wcześnie. Dopiero pod koniec wiosny planowaliśmy razem zamieszkać, bo aktualnie ja pracuje tylko na pól etatu, on robi kursy, ja dodatkowo to samo... a tu taka niespodzianka. R. szczęśliwszy niż ja, bo uwielbia dzieci. Imiona mam wybrane od poczatku liceum: Franek i Zosia. W ogóle nie dostosowuje się do imion niemieckich ;-) siostra ma Gabrysię i Kajtka, miejscowi sobie tu jakos radzą.

reklama
To i ja sie wypowiem;) my razem 11 lat jesteśmy prawie. 4 lata miną w sierpniu od ślubu a synek ma w styczniu dwa lata.

Ja dostosowuje sie do imion niemieckich bo wiem ile potem trzeba literowac ipowtarzac jak sie nazywa. Nie krutykuje bron Boze kazdy da imie takie jakie chce i juz. Ale Zosia np beda czytac Cozia serio zet jak ce a s jak zet taki język. Mi sie np podoba polsie Rozalia zamias Rosalie ale nie chce zeby ja Rocalia nazywali ;D

Hehe piszę ja bo takie przeczucie na córkę mam;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny !! Jak Wam zazdroszczę! Pamietam jak ja czekałam na każda wizytę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ życzę Wam wszystkiego co najlepsze i bezproblemowych ciąż! I by Was minął taki upał jaki był w tegoroczne wakacje. Sierpniowka 2015 :-)

Jestem po wizycie wszystko dobrze!
Widziałam już malutka fasolke :-)

Powiedziałam o moich wymiotach i mdlosciach i przepisał mi czopki torecan... Są różne opinie brać czy nie brać.... Ja zanim sprawdziłam wzięłam jedna i teraz sama nie wiem... Zdania są podzielone...

Ja tez zawsze chciałam wcześnie dzieci a najlepiej trójkę, ale ja swoje a życie swoje - 6 lat starań a my nadal we dwoje...teraz sie modlę żeby chociaż jedno mieć

reklama
Do góry