reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
aga,b: w poprzedniej ciąży brałam jakieś witaminy, ale podobno one wpływają też na większą masę dziecka. Pierwsza córa urodziła się 4030 więc teraz stawiam na zdrowe odżywianie i póki wyniki i samopoczucie jest ok to tylko kwas foliowy zamierzam brać.

nati_de: mamy na ten sam dzień termin;)

nati92: ja ostatnio odkryłam że nie czuję głodu/zmęczenia/zdenerwowanie tylko właśnie zamiast tego mdłości…masakra:/

witam sie i ja!!!!!!!!!!!
jestem po wizycie- dzidzia jest, serce bije takze uspokojona jestem. nastepna wizyta 12 stycznia :)
wlasnie wrocilismy z placu zabaw krytego dla dzieci- az w szoku bylam jak mala sie bawila- zachwycona szybciej spac pojdzie :p
witam nowe mamuski :)

Dziewczynki! mam do Was wszystkich pytanie ;) Kiedy was dopadł ból piersi?
Ostatnim razem jakoś kilka dni po terminie @ bolały mnie piersi ale nie za mocno a potem czasami sutki. Teraz nie bolało mnie nic, jedynie dziś kilka razy zakuło w sutkach. Mąż uznał że obwódki sutków mam lekko powiększone (ja tego nie widze) Nie wiem czy on sobie tego nie wyobraża przyadkiem :p Tak czy siak martwie sie bo prawie wszystkie dziewczyny bolą te piersi a mnie nic a nic...:( wiem że każda ciąża jest inna...no ale może być tak że wszystko jest w porządku pomimo tego że piersi niespecjalnie się powiekszyły i nie bolą?
Mnie piersi okropnie bolały przed każdą miesiaczki, ból był nie do zniesienia a teraz nie bolą mnie prawie w ogóle, za to powiekszyly się bardzo szybko i są ciężkie. Dopiero teraz zaczęły wychodzić mi na nich widoczne żyły, ale wydaje mi się, że skutki cały czas wyglądają tak samo.

Mika06 myślę ze mogą nie bolec i to nie znaczy nic złego. Ja w poprzedniej ciąży czulam się rewelacyjnie, żadnych mdłości wymiotów ani senności za to w tej mam wszystkie atrakcje. Jestem na zwolnieniu, tak się źle czuje, ze nie dam rady nic robić.

Hello.
U mnie mdłości mniejsze dzisiaj i wymioty też..tak się zastanawiam czy spory wpływ ma na to odpoczynek.. Jak muszę coś załatwić to działa adrenalina i te nudności są o wiele mniejsze. Jak mam dzień luzu to ledwo żyję tak mnie męczy hmmm ciekawe czy coś w tym jest..

Jutro mam gina... Minęło dwa tygodnie od wizyty ostatniej.. Ciekawe czy będzie coś więcej widać...
Mam nadzieję, że pozwoli na jakieś przytulanko.... Ja już nie wytrzymam ileż można bez....;-)

reklama
Pocieszyłyście mnie :) Nie wiem jak ja wytrwam do tego 13 stycznia :( Ale jestem dobrej myśli póki plamień żadnych nie ma i nic nie boli :) W poprzedniej ciąży miałam masakryczne mdłości więc wiem co czujecie i współczuję bardzo :blink:

Do góry