Dominika81
Fanka BB :)
koficzka - mój też poszedł. na początku było troche ciężko, ale wdrożył się.
super, ze na wizytach ok
super, ze na wizytach ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki! mam do Was wszystkich pytanie Kiedy was dopadł ból piersi?
Ostatnim razem jakoś kilka dni po terminie @ bolały mnie piersi ale nie za mocno a potem czasami sutki. Teraz nie bolało mnie nic, jedynie dziś kilka razy zakuło w sutkach. Mąż uznał że obwódki sutków mam lekko powiększone (ja tego nie widze) Nie wiem czy on sobie tego nie wyobraża przyadkiem Tak czy siak martwie sie bo prawie wszystkie dziewczyny bolą te piersi a mnie nic a nic... wiem że każda ciąża jest inna...no ale może być tak że wszystko jest w porządku pomimo tego że piersi niespecjalnie się powiekszyły i nie bolą?
. Hej ja jestem Ewelina też zaczynam 9 tydz. i też mam termin 8.08Tez jestem Natalia, tez zaczelismy 9 tydzien i termin na 8.08 witaj
Ja mam wyjątkowo odstających zaokrąglony brzuszek jak stane bokiem odrazu widać że jestem w ciąży przy pierwszej taki miałam w 4 mc a teraz mam 9 tydz podobno w kolejnej ciąży brzuch szybciej się powieksza, bynajmniej ja tak mam. A co do wyprawki to myślę że jeszcze za szybko znaczne tak gdzieś w 7,8 mc. A imię dla dziewczynki już od zawsze mam wybrane a dla chłopca jeszcze nie l.Jestem i ja
Witam nowe mamy
Mi mdłości trochę przeszly i apetyt ma,ale tylko na bulki z pastetem i ogorkowa.
Co do piersi to w pierwzzej nie bolaly ale urosly z 70/D do 75/F ...tetaz bolą tak ze ledwo chodze i leżę a o dotykaniu nie ma mowy...juz mam z 1,5 rozmiaru więcej :/
Kupilam dzis mlodemu nowy mundurek do szkoły.
Też myślicie już o wyprawce,imionach itp? Od kiedy macie zamiar wszystko zbierać?
Tez macie takie brzuchy że ciężko już ukryc ten stan?