reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ah te nasze chlopy takie ostrozne... Ja tez jestem ostrozne ale chcialabym czasem z Kim's pogadac pocieszyc sie a nie.... Zeby nie zapeszyc :(

reklama
Kropka ja tak samo chcialabym sie wszystkim pochwalic a nawet wydarzenie na fb ustawic...ale on nie chce...wiem ze to ostroznosc ale wkurza mnie to,wczoraj chciałam kupic male skarpeteczki ale sie nie zgodził

Ja jade pozniej w Lutym do Pl to jeszcze bedzie za szybko ale w maju skoczymy z przyczepa pewnie juz wtedy lozeczko itd przywieziemy. Wtedy to sobie poszaleje po sklepach :)

Kropka ja zakupy od marca po drugim usg...zeby finansowo to rozlozyc na kilka miesięcy...ale no to byly jedne skarpeteczki a nie cała wyprawka

Facet to facet puki nie zobaczy czegoś na własne oczy nie dowierza :p A tak serio z czasem powinno być lepiej, mój puki co bardziej zafascynowany jest nabrzmiałymi cycuchami :) Oboje za bardzo nie cieszymy się jeszcze z racji tego co przeszliśmy, bo ostatnio niby najgorszy okres minął i trach... teraz radość poczuję dopiero jak zacznę odczuwać ruchy. Pierwsza ciąża i druga (do czasu) były takie beztroskie a teraz człowiek zna zagrożenie i we wszystkim upatruje najgorszego ;(
Jest fasolka więc musi być dobrze, nie ma innej opcji:)
Powodzenia na jutrzejszych wizytach, mam nadzieję, że zaleją nas same dobre wieści :)
Czy któraś z was ma w planach zakup detektora tętna płodu?

Aga b to super :-)
Jolcia, koniecznie daj znac jak bedziesz po wizycie. Ja bede bardzo pozno w domu, moze jeszcze uda mi sie odezwac :-) moj codziennie pyta jak sie czuje i nawet odkurzal ostatnio, ale tylko raz :-)

reklama
Jateraz przy drugiej ciazy obiecalam sobie, ze kupie elektroniczna hustawke lexaczek. Koszt co prawda 500zl, ale licze na to, ze chociaz obiad bede mogla spokojnie zrobic. A dxidxius bedzie sie cieszyl zabawkami, melodyjkami i bujaniem :-)

Do góry