reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ah te nasze chlopy takie ostrozne... Ja tez jestem ostrozne ale chcialabym czasem z Kim's pogadac pocieszyc sie a nie.... Zeby nie zapeszyc :(

reklama
Kropka ja tak samo chcialabym sie wszystkim pochwalic a nawet wydarzenie na fb ustawic...ale on nie chce...wiem ze to ostroznosc ale wkurza mnie to,wczoraj chciałam kupic male skarpeteczki ale sie nie zgodził

Ja jade pozniej w Lutym do Pl to jeszcze bedzie za szybko ale w maju skoczymy z przyczepa pewnie juz wtedy lozeczko itd przywieziemy. Wtedy to sobie poszaleje po sklepach :)

Kropka ja zakupy od marca po drugim usg...zeby finansowo to rozlozyc na kilka miesięcy...ale no to byly jedne skarpeteczki a nie cała wyprawka

Facet to facet puki nie zobaczy czegoś na własne oczy nie dowierza :p A tak serio z czasem powinno być lepiej, mój puki co bardziej zafascynowany jest nabrzmiałymi cycuchami :) Oboje za bardzo nie cieszymy się jeszcze z racji tego co przeszliśmy, bo ostatnio niby najgorszy okres minął i trach... teraz radość poczuję dopiero jak zacznę odczuwać ruchy. Pierwsza ciąża i druga (do czasu) były takie beztroskie a teraz człowiek zna zagrożenie i we wszystkim upatruje najgorszego ;(
Jest fasolka więc musi być dobrze, nie ma innej opcji:)
Powodzenia na jutrzejszych wizytach, mam nadzieję, że zaleją nas same dobre wieści :)
Czy któraś z was ma w planach zakup detektora tętna płodu?

Aga b to super :-)
Jolcia, koniecznie daj znac jak bedziesz po wizycie. Ja bede bardzo pozno w domu, moze jeszcze uda mi sie odezwac :-) moj codziennie pyta jak sie czuje i nawet odkurzal ostatnio, ale tylko raz :-)

reklama
Jateraz przy drugiej ciazy obiecalam sobie, ze kupie elektroniczna hustawke lexaczek. Koszt co prawda 500zl, ale licze na to, ze chociaz obiad bede mogla spokojnie zrobic. A dxidxius bedzie sie cieszyl zabawkami, melodyjkami i bujaniem :-)

Do góry