reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny pewnie z pracy wracaja a ja juz nie spie... Obudzilam sie jak m do pracy wychodzil przed 5 i nie dam rady juz zasnac.
Kate2288 witaj:) na szczescie nigdy nie mialam takich plamien wiec nie pomoge. Co na to ginekolog?

Fajnie ze już niedługo urlopy zaczynacie:) ja tez sobie troche pracuje ale w weekendy kelneruje w polskiej restauracji. Sporo się tam nachodze. Mam nadzieje ze dam rade troche popracowac bo musze jak cos wyprawke skompletować;) zycze miłego dnia wszystkim ja lece zjeść sniadanie bo tak jakby mnie mdli czy cos?

reklama
Po tygodniu urlopu idę dziś do praxy... ma sa kra... śpię... nie wiem jak przetrwam najbliższe 1,5 tygodnia... potem znowu urlop więc muszę dać radę 6 dni. Współczuję mdłości. Mnie troche mdli ale bardziej męczy mnie senność:(

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Nie śpię od godziny,mialam w planach dokończyć świąteczne porządki ale mdłości mam takie ze ruszać się nie moge...zastanawiam się jak to wszystko ogarnac

Dzień dobry.
Ja juz w biurze ... ciężko bylo się zgrzebac z łóżka ...no ale dzisiaj krótko bo wizyta ...

Hapymum Przepraszam ze to powiem ale chyba dobrze ze mdłości sa nie? A powiedz kuje cie jeszcze jajnik tak mocno?

Madzix zazdroszczę urlopu ....

Kate Witaj ... ja mialam lekkie plamienia w pierwszej ciąży z tym ze nie na początku a juz w 2 trymestrze
... idz do gina może co? Będziesz spokojniejsza albo powtorz bete ....

Kupilam wczoraj pakiet witamin fembion na pierwszy trymest plus jeszcze 2 duze opakowania od 13 tygodnia byly w gratisie;mam nadzieje ze beda dobrze przyswajalne przez moj organizm ;-)

Współczuję mdlosci,mnie jedynie cyc boli i glodna ciągle jestem ....

Zastanawiam się jak tu na Boże Narodzenie tesciow poinformować ze zostaną dziadkami .... moze fote usg ładnie zapakujemy hmmm
.. macie jakies pomysly ?

Milego dzionka

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anula88-niby dobrze ale sa cholernie bolesne bo az mi żołądek skręca.Te klucia to taki nagły,silny ale krótki ból i tak są nadal ale póki co nadal czysto nez plamień a to bardzo dobry znak.

Ja uczę córe pokazywania gdzie jest dzidziuś. Moze się uda że to ona poinformuje;)
No z urlopem będę teraz szalała. Mam jeszcze zaległy za 2014rok. W styczniu będę miała 50dni urlopu:D
Cycki tym razem nie bolą, ale przed chwilą walczyłam w WC z mdlosciami:/ Chyba nie mogę pić nic z mlekiem;(

Dziewczyny strasznie wam współczuję tych nocek...
Córka dziś spała pierwszą noc w "dorosłym" łóżku, zasnęła bez problemu, obudziła się po 2 w nocy, skorzystała z toalety i dalej spała do 5 potem znowu toaleta i pobudka o 6 rano. Zasypiała bez płaczu i krzyku więc chyba jej się łóżko podoba :)
Mąż od przyszłego tygodnia jest na długim urlopie więc będę mogła sobie w spokoju przygotowywać się do świąt :) W przyszły czwartek wizyta, nie mogę doczekać się :) Puki co mdłości prawie nie mam, w każdym bądź razie są nieporównywalne z poprzednią ciążą...
Bierzecie już jakieś witaminy? Ja po poronieniu łykałam kwas foliowy a teraz od 1,5 miesiąca Femibion Natal Classic. Potem dołączę Pregna Plus DHA.

Ja wyszłam z założenia że jeśli nie wymiotuje i zdrowo się odżywiam to witamin poza kwasem foliowym nie biorę. Podobno mogą powodować większą mase dziecka, a ja bardzo chcę spróbować VBAC. Poprzednia córka ważyła 4030g:D Mam nadzieję że teraz nie będzie bity rekord żebym mogła rodzic sn.

My córki puki co nie informujemy. Mam złe doświadczenia. W aniołkowej ciąży powiedzieliśmy jej od razu, całowała brzuszek, głaskała a potem gdy było po wszystkim mówiła że dzidziuś jest u Bozi aniołkiem:( A ja ryczałam przy każdym tego typu zdaniu jak bóbr...Dopiero potem poczytałam, że takim maluszkom nie mówi się o ciąży na jej początku.

reklama
Do góry