reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Asiu noo duza dziewczynka ;-)
Ja biorę identyczne witaminy zresztą sa bardzo dobrze przyswajalne i ogólnie polecane ....

Madzix ooo to zaszalejesz 50 dni to juz konkret ;-)

Hapymum bardzo dobry ... mam ogromną nadzieje ze to poprostu przez prace podwozia tak cie tam ciągnie/kluje a usg sobotnie to potwierdzi ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula poprzednim razem bylo podobnie ale kilka boli,plamienie a pozniej duzo krwi...wiec jest szansa ze będzie dobrze. Pozatym powodow bólu moze byc wiele,ochlonełam od wczoraj i myślę pozytywnie.

Anula poprzednim razem bylo podobnie ale kilka boli,plamienie a pozniej duzo krwi...wiec jest szansa ze będzie dobrze. Pozatym powodow bólu moze byc wiele,ochlonełam od wczoraj i myślę pozytywnie.
I tak trzymać ! Bo nie ma innej opcji ;-) .

Dobra biorę się do pracy bo od 8 jakby siedze [emoji12]

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć :-). Mikołaj zrobił nam prezent, trzy testy pozytywne, bhcg w poniedziałek 940 a w środę 2215. Według internetowych kalendarzy to termin będę miała na ok 10.08.16. Mam 1,5 roczna córeczkę ... trochę się stresuje jak to będzie ...

Angelika witaj i gratulacje. Mamy podobna sytuacje - moja corka ma 17miesiecy;) Damy rade!

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

asiunia u nas tak samo- w poprzedniej od razu powiedzielismy i to byl blad. tez ryczalam kiedy mowila- a dlaczego aniolki zabraly nam dzidzie? teraz powiemy dopeiro jak zobacze na usg i jak serce bedzie

witam nowe mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam z rana :)

Ja też ciągle czuję ssanie w żołądku, ale mdłości jeszcze nie ma.
Dziś rano byłam na becie i serio..niecierpliwie czekam na wynik. Pewnie online dopiero późnym wieczorem się pojawi. jestem bardzo ciekawa jak przyrasta. W dniu @ było 71 więc nie dużo, no ale przyrost najważniejszy więc czekam :)

Nasz synek już od dawna pyta o rodzeństwo. Samiutki jest taki, bo w rodzinie nie ma dzieci małych. Powiemy mu najwcześniej po USG w okolicach 12 tc a może nawet i troszke później. Dla nas 9 m-cy czekania to nie długo, ale on bardziej niecierpliwy więc chcemy mu zaoszczędzić czekania :)

Ja urlop mam tylko z 2015, zostało mi jakieś 20 dni, ale na razie nie chcę wykorzystać, zostawiam sobie na "po" macierzyńskim aby dłużej być z maluchem.

Ja wracam do pracy. Miłego dnia dziewczyny :) mało mdłości i dobrych nastrojów :)

Do góry