reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kate Witaj ... ja mialam lekkie plamienia w pierwszej ciąży z tym ze nie na początku a juz w 2 trymestrze
... idz do gina może co? Będziesz spokojniejsza albo powtorz bete ....

Powtórzę dzisiaj betę, jeżeli bedzie dobrze przyrastac to wstrzymam sie do tego 6 tyg i dopiero pójdę do gina. Jeżeli nie bedzie dobrze przyrastac ... to nie wiem co zrobię ;(

reklama
Bety nie robie ale powtorzylam dziś test ciążowy i odrazu pojawiła się gruba krecha:) Oby do wtorku do wizyty <3

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Witam nowe sierpniówki :)
u mnie dziś jakiś efekt wicia gniazda ;) jakieś energi dostałam i sprzątam, co nie jest łatwe bo mąż kończy remont przedpokoju ;)
My córce powiedzieliśmy, bo od dawa pyta kiedy i kiedy - jej reakcja bezcenna :) przytula się, prosi o pokazywanie zdjęć itp, pyta kiedy dzidzia odkopie jej ;)
U nas jest ten problem, że miałam zacząć pracę na markecie ale podziękuję raczej ze względu na dźwiganie, zmiany itp, a w zamian za to mąż wyjeżdza za granicę podreperować budżet...obawiam się trochę jak zostanę sama z małą ale jestem dobrej myśli

Witajcie :)

Ale ten czas dziś się wlecze :(
Ami w nocy się popsuła... obudzila się z wielkim płaczem więc Wojtu poszedł do niej Ale nie chciała spsc... więc przyniósł ją do nas do sypialni... było po spaniu bo mimo iż zasnela bardzo się kręciła i wierciła, najlepiej byłoby spać na mamie:( kilka razy próbowałam ją przenieść do jej pokoju ale się wzbudzała :(

SPAĆ!!

Angelika- witaj :)

Nasz synek tez czasem przychodzi do nas do łóżka poprzytulać się :) Strasznie się czasem rozpycha i my mamy na niego sposób :) przysuwamy się do niego tak żeby miał ciaśniej i wtedy mówi" strasznie tu ciasno, idę stąd" i nocka przespana :)

Hej Dziewczyny. Odzywam się na forum dopiero drugi raz, ale regularnie Was czytam ;)
U mnie 5t1d. Z wizytą u gina poczekam jeszcze jakieś 2 tygodnie. Straszna jest ta niepewność i czekanie, bo ciężko myśleć i skupić się na czymkolwiek innym. Poza tym na razie czuję się dobrze , nie odczuwam mdłości.

habbymum20 mamy synów w tym samym wieku :) mój jest z 10 kwietnia,. Bardzo chciałby mieć rodzeństwo. Ja postanowiłam wstrzymać się z mówieniem mu o ciąży. Podzielam tu zdanie Latiki. Przy ostatnim niepowodzeniu ( w czerwcu) za szybko mu powiedzieliśmy i później długo dopytywał o dzidziusia, a poza tym nie potrafił utrzymać tego w tajemnicy;) , a rodzinie chcemy ogłosić po 12 tc.

reklama
Do góry