reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny jak wstawić suwaczek próbuje i jakoś mi się nie udaje...gdzie mam tego szukać bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć opcji podpisu??? Dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję że uda mi się ogarnąć to o czym już rozmawiałyście:) Jest tu jeszcze jakaś mama dziecka z 2014 roku?

reklama
Dzień dobry :)
Anula ja uwielbiam wszystkie przepisy z mojewypieki.com naprawde polecam bo zawsze wszystko ładnie wychodzi. Akurat robiłam te Moje Wypieki | Lebkuchen , robi sie szybko i bardzo łatwo, bardzo nam rowniez smakuja :)
U mnie pierwsza wizyta w piatek :) mam nadzieję że z usg ale zobaczymy :)
Ann co u Ciebie? Odezwij się.

Anipo- Ty w PL mieszkasz? pytam bo nie słyszałam o smakowej glykozie myślę że taka byłabym w stanie wypić.

Asiunia- witaj:) mocno trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze:)
Ja mam córeczkę z marca 2014 :)

Hej dziewczyny :)
Nie mam dobrych wieści.
Maleństwo samoistnie się poroniło. Zwyczajnie się nie rozwijało i lekarz nic nie wiedział bo nic tam nie było. Powiedział, że w 7 tyg powinno już być "duże" dziecko widać ale nie tym razem. Krwi jest co raz więcej więc mam nadzieję, że samo się wszystko oczyści bez konieczności interwencji lekarza. Mam za tydzień wizytę kontrolną. Potem będziemy próbować dalej, ale sierpniówką raczej na pewno już nie zostanę.

Nie gniewajcie się, ale usunęłam post i temat związany z listą mam. Same możecie teraz go stworzyć jak sobie życzycie :tak:
Życzę wam spokojnych 9 miesięcy i żeby wszystkie wasze maluszki urodziły się zdrowe. Na pewno was jeszcze odwiedzę choćby po to by pogratulować. Pozdrawiam i powodzenia ;-)

huppymum a kiedy maials ostatnia miesiaczke? suwaczek jestli wybralam aby liczyl od ostaniej miesiaczki powinien dobzre wskazywac. to ze pokazuje ci sie 6 tydz to gin powie ze jestes w 7 bo 7 sie juz zaczol.

ann
bardzo mi przykro- pzrezylam to pol roku temu wiec wiem co czujesz. ale bedzie dobzre zobaczysz- czas leczy rany. sciskam i trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry