reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kurde bo ja bede zaraz dzwonic sie zapisac. Chcialabym tylko potwierdzic ciaze bo wiem, ze w 4.5 tyg wiele gin nie zobaczy, ale w poerwszej ciazy mi w 3.5 tc wykryl :) a musze tez z nim pogadac

Ann tak mi przykro...niespełna trzy miesiące temu przechodziłam to samo tyle, że pojechałam na wizytę z myślą, że poznam płeć a dowiedziałam się, że moje dziecko nie żyje:( Potem zdarzenia szybko potoczyły się, szpital, tabletki, poród i łyżeczkowanie:( Mam nadzieję, że u Ciebie obędzie się bez tego:( Przytulam mocno, trzymaj się....

Ann oprócz mocnego przytulaka nie jestem w stanie nic więcej dodać, strasznie mi przykro.
Jolcia w Wawie, w Medicover maja ta smakową glukozę.

dziewczny pytacie kiedy do lekarza - jak najszybciej ! Ja byłam 2 dn po planowanej miesiączce, bo zrobiłam test i bladziutkakreska wyszła. Tego samego dnia zrobiłam badania krwi i cale szczęście bo wykazały za duże TSH, ale dzięki temu już następnego dnia dostałam leki. a jak dzisiaj byłam u endokrynologa to powiedział, ze całe szczęście ze tak szybko, bo będzie to bez wpływu na dzidzie, a każdy tydzień w takim wypadku robi duża różnice. Wiec nie ma co czekać tylko iść na wizytę, robić badania. Jak wszystko będzie ok to tylk się upewnicie, a jak nie to przynajmniej nie będziecie mieć do siebie pretensji ze mogłyscie coś zrobić inaczej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry