reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ann-nie ze dzielna tylko super sie czulam w dzien co jechalam do szpitala to dom wysprzatalam,ciasto zrobilam,kluski...nawet łóżeczka nie mialam uszykowanego bo wiecznie twierdzilam ze mam czas
Jolcia_
Fanka BB :)
Happymum podziwiam Cię! Ja to w trzecim trymestrze ledwo żyłam Ale to może przez ten cukier.
Kropka zazdroszczę Ci ze nie musisz gotować... generalnie bardzo lubię gotować i piec.... Ale teraz w ciąży nie mam ochoty na słodkie... A gotowanie to mi średnio wychodzi bo wszystko mi śmierdzi... A najgorsze to gotowanie kurczaka
Kropka zazdroszczę Ci ze nie musisz gotować... generalnie bardzo lubię gotować i piec.... Ale teraz w ciąży nie mam ochoty na słodkie... A gotowanie to mi średnio wychodzi bo wszystko mi śmierdzi... A najgorsze to gotowanie kurczaka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
A ja gotowac nie nawidze dlatego czesto jrmy gotowce
Karolanka
Hej dziewczynki!
Tylko jeden dzień opuściłam i już tyle stron naprodukowałyście? matko kochana
Oto mój poniedziałkowy teścik :-)
Byłam wczoraj u gina, bo miałam wcześniej zaplanowaną wizytę, dał mi skierowanie na podstawowe badania.
Kolejna wizyta już z usg i biciem serca maluszka zaplanowana na 28.12 :-)
Widzę, że tematy pracowe się toczą - ja mam bardzo komfortową sytuację, umowę na czas nieokreślony i pakiet medyczny lux med także opieka lekarska + badania za free, ewentualnie jakbym chciała badania prenatalne to trzeba płacić.
Pracuję w biurze, zajmuję się marketingiem i reklamą, uwielbiam swoją pracę więc jak tylko zdrowie pozwoli do końca maja chcę na pewno pracować.
Zobaczymy jak będzie w praktyce :-)
Tylko jeden dzień opuściłam i już tyle stron naprodukowałyście? matko kochana
Oto mój poniedziałkowy teścik :-)
Byłam wczoraj u gina, bo miałam wcześniej zaplanowaną wizytę, dał mi skierowanie na podstawowe badania.
Kolejna wizyta już z usg i biciem serca maluszka zaplanowana na 28.12 :-)
Widzę, że tematy pracowe się toczą - ja mam bardzo komfortową sytuację, umowę na czas nieokreślony i pakiet medyczny lux med także opieka lekarska + badania za free, ewentualnie jakbym chciała badania prenatalne to trzeba płacić.
Pracuję w biurze, zajmuję się marketingiem i reklamą, uwielbiam swoją pracę więc jak tylko zdrowie pozwoli do końca maja chcę na pewno pracować.
Zobaczymy jak będzie w praktyce :-)
Załączniki
ewelinka85
Zaangażowana w BB
Karolanka witaj też taka bladziochę miałam , ale w sobotę .
Ciche gratulacje
Ciche gratulacje
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Karolanka moj był mniej widoczny
Karolanka
Karolanka, a kto Ci prowadzi ciąże w lux medzie? nie masz problemów z umawianiem się na wizyty?
Chodzę do lekarza, który ma umowę lux medem
reklama
Jolcia_
Karolanka tak czy siak są dwie kreski super mieć pracę która się lubi
Ide spać... normalnie na stojąco zasypiam... Wojtu wykąpał Ami i położył do spania później zaladowal zmywarkę i umyl co zostało a ja leżę ale naprawdę jestem bardzo zmęczona... chciałbym drugi trymestr i ta energię
Ide spać... normalnie na stojąco zasypiam... Wojtu wykąpał Ami i położył do spania później zaladowal zmywarkę i umyl co zostało a ja leżę ale naprawdę jestem bardzo zmęczona... chciałbym drugi trymestr i ta energię