reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kropka też pracowałam w restauracji i zawsze tam jadłam więc rozumiem :-)

Happymum dzielna byłaś :-)

reklama
Ann-nie ze dzielna tylko super sie czulam ;) w dzien co jechalam do szpitala to dom wysprzatalam,ciasto zrobilam,kluski...nawet łóżeczka nie mialam uszykowanego bo wiecznie twierdzilam ze mam czas

Happymum podziwiam Cię! Ja to w trzecim trymestrze ledwo żyłam Ale to może przez ten cukier.

Kropka zazdroszczę Ci ze nie musisz gotować... generalnie bardzo lubię gotować i piec.... Ale teraz w ciąży nie mam ochoty na słodkie... A gotowanie to mi średnio wychodzi bo wszystko mi śmierdzi... A najgorsze to gotowanie kurczaka

Hej dziewczynki!
Tylko jeden dzień opuściłam i już tyle stron naprodukowałyście? :-D matko kochana

Oto mój poniedziałkowy teścik :-)

test.jpg

Byłam wczoraj u gina, bo miałam wcześniej zaplanowaną wizytę, dał mi skierowanie na podstawowe badania.
Kolejna wizyta już z usg i biciem serca maluszka zaplanowana na 28.12 :-)

Widzę, że tematy pracowe się toczą - ja mam bardzo komfortową sytuację, umowę na czas nieokreślony i pakiet medyczny lux med także opieka lekarska + badania za free, ewentualnie jakbym chciała badania prenatalne to trzeba płacić.

Pracuję w biurze, zajmuję się marketingiem i reklamą, uwielbiam swoją pracę więc jak tylko zdrowie pozwoli do końca maja chcę na pewno pracować.
Zobaczymy jak będzie w praktyce :-)

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Karolanka tak czy siak są dwie kreski :) super mieć pracę która się lubi :)

Ide spać... normalnie na stojąco zasypiam... Wojtu wykąpał Ami i położył do spania:) później zaladowal zmywarkę i umyl co zostało :) a ja leżę ale naprawdę jestem bardzo zmęczona... chciałbym drugi trymestr i ta energię ;)

Do góry