reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kropka też pracowałam w restauracji i zawsze tam jadłam więc rozumiem :-)

Happymum dzielna byłaś :-)

reklama
Ann-nie ze dzielna tylko super sie czulam ;) w dzien co jechalam do szpitala to dom wysprzatalam,ciasto zrobilam,kluski...nawet łóżeczka nie mialam uszykowanego bo wiecznie twierdzilam ze mam czas

Happymum podziwiam Cię! Ja to w trzecim trymestrze ledwo żyłam Ale to może przez ten cukier.

Kropka zazdroszczę Ci ze nie musisz gotować... generalnie bardzo lubię gotować i piec.... Ale teraz w ciąży nie mam ochoty na słodkie... A gotowanie to mi średnio wychodzi bo wszystko mi śmierdzi... A najgorsze to gotowanie kurczaka

Hej dziewczynki!
Tylko jeden dzień opuściłam i już tyle stron naprodukowałyście? :-D matko kochana

Oto mój poniedziałkowy teścik :-)

test.jpg

Byłam wczoraj u gina, bo miałam wcześniej zaplanowaną wizytę, dał mi skierowanie na podstawowe badania.
Kolejna wizyta już z usg i biciem serca maluszka zaplanowana na 28.12 :-)

Widzę, że tematy pracowe się toczą - ja mam bardzo komfortową sytuację, umowę na czas nieokreślony i pakiet medyczny lux med także opieka lekarska + badania za free, ewentualnie jakbym chciała badania prenatalne to trzeba płacić.

Pracuję w biurze, zajmuję się marketingiem i reklamą, uwielbiam swoją pracę więc jak tylko zdrowie pozwoli do końca maja chcę na pewno pracować.
Zobaczymy jak będzie w praktyce :-)

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Karolanka tak czy siak są dwie kreski :) super mieć pracę która się lubi :)

Ide spać... normalnie na stojąco zasypiam... Wojtu wykąpał Ami i położył do spania:) później zaladowal zmywarkę i umyl co zostało :) a ja leżę ale naprawdę jestem bardzo zmęczona... chciałbym drugi trymestr i ta energię ;)

Do góry