reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ewelinka no możesz próbować u admina zmienić nick :)

Kropka Happymum przecież mdłości nie są zawsze i w każdej ciąży. Nie martwcie się brakiem mdłości tylko cieszcie się z dobrego samopoczucia, jak coś będzie nie tak na pewno to zauważycie.
Nie nakręcać się negatywnie ;-)

Okasia ja tam nie brałam i nie mam wiedzy na ten temat, ale wiem że dziewczyny inne brały Nospe w ciąży

Happymum a o tych przpowiadających to nie słyszałam
Ja w sumie miałam tylko jednego dnia przepowiadające :-)

ewelinka jej biedna ty z tą bezsennością, ja mogłabym spać i spać a jak syn mnie o 6 budzi i zaczyna dzień to błagam żeby zajął się zabawkami abym mogła jeszcze podżemać :tak:

Kropka oj co do L4 to tak w Polsce dobrze jest. Ja od trzeciego miesiąca byłam na L4 w pierwszej ciąży.
Ból jak na miesiączkę jest chyba normalny w ciąży w początkowym etapie.

Ewelinka- Moj jest kucharzem a Ja kelnerka :) Mamy wolne. Mowimy ze wyjezdzamy I tyle. Sa inni do pracy.... :)

Ann- I inne dziewczynki.... Kochane jestescie.... Uspokoicie itd... Przeciez nic sie nie dzieje wszystko OK. Musi bolec bo dzidzia gniazdko wije.... Ok. Spadam chyba zrobie Dzis jakas kolacje :)

Okasia w pierwszej ciąży na zwolnienie poszłam dopiero jakoś w 6 miesiącu. Ginekolog już wcześniej pytał czy nie potrzeba Ale prowadziłam własną działalność i szkoda mi było bo ruch w interesie miałam :)

Ja chciałbym pracować tak do 5 miesiąca, chyba że będę się czuła dobrze albo źle to trzeba będzie modyfikować plany. Boję się tylko, że jak będę potrzebować zwolnienia to go nie dostanę :/

reklama
Do góry