reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tak mam syna 5 lat :-) Od 8 miesięcy się staralam i w końcu trafiłam na dobrego lekarza podał mi zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i od razu zaskoczylam :-) owulacje miałam 12-13 listopad wtedy pękło więc mniej więcej wiem kiedy coś będzie hehe. Dzisiaj zaglądam i jestem w szoku z synem ostatnia @ 29.10 więc urodzi się może i w tym samym dniu hehe. Objawów brak oprócz bólu piersi, ale wolałabym nie mieć mdłości bo z synem masakra do 3 miesiąca:-)

reklama
Dziewczyny aż wstyd się przyznać prawie cały dzień przelezalam w łóżku nie miałam siły wogole wstać tak mnie sen moży ze nie mogę sobie poradzić co to będzie jutro mam na 6 rano do pracy przecież :O

Ja wogole sama nie wiem co mi jest.! Wszystko mnie co chwile boli.... A to brzuch a to pachwina .... Co jakiś czas niedobrze..... Głodna jestem.... :( .... Eh... Maruda ze mnie...

Ja właśnie pożarłam serek danio z 2 kawałkami wasy a potem sałatkę :) taka miałam ochotę na sałatę. Wogole ostatnio mam ochotę na zielenine

reklama
Do góry