reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U mnie brzuch plaski, bardzo uważam na to co jem bo mimo iż jeszcze cukier jest w porządku muszę zwracać uwagę. Wolę dmuchać na zimno aby później sobie nie pluć w brodę ze przez moje zachcianki dzieciątko będzie mieć chore serduszko. Jem średnio co 2-3 godziny Ale też czasem coś zjem między posiłkami ;) na szczęście nie mam w ogóle ochoty na słodycze :)

Happymum dawaj tego bigosu troszkę! Wszystko co z kapustą uwielbiam

Ps. W pierwszej ciąży brzuszek było widać dopiero końcem 5 msc , może teraz będzie już coś wcześniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola fajnie ze zdrowe jedzenie preferujesz

Happymum to jak 25 to termin powinien być na 1.08 ja mam identyczna datę.
O lazanki takie to ja lubię

Ann-no popatrz moze urodzimy w ten sam dzień:)
Co do brzucha to mialam mega wielki w pierwszej ciazy i teraz pewnie bedzie podobnie

Co do wyliczenia daty porodu mi wyjdzie koniec lipca, ale moje cykle dość niereguralne. Ostatnia miesiączka miałam 14.10 :) ale zostaje z Wami do lipcowek się nie wybieram ;)

Happymum łazanki też bardzo lubię :)

Jolcia a jaki termin dał ci ginekolog?
Chyba ok 21 lipca powinno być co?

U mnie tak 30.07 1.08 ale też wolę sierpniówki.

reklama
Do gina idę jutro więc wtedy coś więcej będę wiedzieć...
Ale jak pisałam moje cykle nieregularne czasem 21-27 dni, więc raczej z wielkosci dzieciątka będzie gin wyliczać termin porodu. A raczej cięcia.
Ale się najadlam kaszy gryczanej:) mniam!

Ostatnia edycja:
Do góry