reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moje dziecko od dwóch tygodni kaszle najbardziej rano a o czasami w nocy... Lekarka dała na alergie tabletki.
Był przez weekend u siostry i mówię że będzie miała rano akcje z kaszlem....A tu nic przez dwa dni! Wrócił do domu i dziś w nocy jak zawsze kaszel.... Siostra mówi że musi mieć chłodno w pokoju bo jej syn też alergik i ona mu cała noc zostawia okno otwarte i ma.spokoj. Jak widać na Kamila Podzialalalo więc mogę szukać przyczyny już....

Aha dobrze jak madz atak daj głowę do zamrażarki i oddychaj przez usta to bardzo rozszerza płuca i nie będziesz miała ataku :-)

reklama
oj kochane ale z nas biedaki w tym 3 trymestrze
ania ty biedna z tym kaszlem ale jak sie tak zastanowie tez alergia wpadla mi do glowy
basia fajnie ze juz w domku
papercut mnie tez czasami bola zebra
Tamtusia i inne dziewczynki wbszpitalu trzymajcie sie i szybkiego powrotu do domku
U nas od wczoraj mega gorąca z jednej strony fajnie ale z drugiej zaczynam odczuwac pomalu juz te upały milego dnia

A jak mi się maly mniej rusza bo ma gorszy dzień biore detektor i szukam serduska i słucham sobie i jestem spokojna :-) i tak własnie sobie słuchałam przedchwila

Ostatnia edycja:
Ja od wczoraj w szpitalu i nie jest źle :-) w nocy co 3 godziny mi cukier pobierali, wiec się nie wyspalam, ale fajne dziewczyny mam na pokoju. Dziś do wieczora co 3 godziny mi będą pobierać, Ale mam normalnie wszystko jeść, a jutro dietę będę mieć i będą porównywać. W nocy miałam około 90 poziom cukru, więc raczej dobrze. Chciałabym, żeby okazało się, że to tylko glukoza tak na mnie zadziałała :-) w środę mam wyjść.

Ania, ale się biedna namęczysz z tym kaszlem :-(

Basia fajnie, że już w domku :-)

Miłego dnia dla Was wszystkich :-)

Tamtusia powodzenia. Zleci do srody zobaczysz.

A ja wczoraj z synkiem i mezem byliśmy w aqua parku. Bylo super. Normalnie nie moge sie napatrzec jak moj synek usmiecha sie od ucha do ucha. Gdyby nie uszy to pewnie radosc bylaby dookola glowy.

17 czerwca chce lecicec do Polski. Juz odliczam dni. Zeby mi tylko wizzair ladnie obnizyl ceny to bedzie suuuuper.

hej dziewczyny, wam też tak słabo w upały? Miałam dziś dentyste i przy zakładaniu plomby tak mi się słabo zrobiło że mnie głową w dół opuściła i dopiero sie lepiej poczułam. I to już trzeci raz mi się słabo robi w tym miesiącu...chyba przestane sama wychodzić w sierpniu :p

jutro jeszcze idę na krzywą cukrową, ciekawe czy obejdzie się bez wymiotów...trzymajcie za mnie jutro kciuki to może sie uda :D
którejś z was zabronili dodania soku z cytryny do glukozy?

Mika ja pilam bez ale byla jeszcze jedna ciezarna i ona pila z sokiem wiec zapraszam do mojego laboratorium :-) i powodzenia jutro
Tamtusia szybko zleci :-) i oby ci sie w nocy pozwolili wyspac :-)
Hellevoet trzymam kciuki zeby obnozyli ceny lotów:-)

mi to w ogole popijac zabronily glukozy..

mika mi strasznie slabo jak jest goraco lub duszno

tamtusia kciuki za szybkie opuszczenie szpitala

niunia tez mam detektor w razie co podsluchuje :)

Forum po weekendzie jak zwykle odżyło :)
Na mojego synusia ciepło nie działa, jak szalał tak dalej szaleje, wczoraj aż mąż się przestraszył gdy brzuch nagle wyskoczył kilka cm do góry :)
Paper komunii nie ma się codziennie więc można pofolgować :)
Również posiadam detektor ale chyba gdzieś od 16 tygodnia w ogóle nie używam, mały nie daje o sobie zapomnieć, dobrze, że w nocy jest spokojny albo mam tak mocny sen, że go nie czuję :)
Tamtusia, możliwe, że Twój organizm tak źle zareagował na dużą dawkę cukru, po prostu w ciąży organizm szaleje więc życzę z całego serca pozytywnego rozwiązania.
Basia super, że jesteś już w domu, bo wiadomo że tam najlepiej.
Mika ja tez piłam bez cytryny, obleśnie słodkie, potem pielęgniarki mi powiedziały, że można przynieść ze sobą i wkropić ale wiem, że nie wszystkie laboratoria na to pozwalają bo twierdzą, że to zafałszowuje wynik.
Mąż od soboty na tygodniowym urlopie więc nadrabiamy zaległe prace domowe. Wczoraj zachciało mu się iść grać w piłkę po wielu latach przerwy i skończyło się mega zakwasami, nawet do córki nie dał rady wstać w nocy :p A ja tylko chodzę i podśmiechuję się z niego, że gorzej wygląda niż ja na finiszu :p
W końcu zrobiłam zamówienie z apteki, czekam na kuriera i już mam jakieś 80 % wyprawki :)
Od piątku w Biedronce rzeczy dla maluszków. Fajne body z bohaterami bajek za 9,99 :)

reklama
Do góry