reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

40zł? :o no taka szalona to ja nie jestem :D ciekawe jak u mnie ceny w tym sklepie...musze się przejść bo potem nie będzie już czasu na długie zastanawianie się :)

reklama
Ja mam po starszym dużo bodziaków, pajaców z Tesco, też są w 3 lub 5 pakach.

A co myślicie o takim "wynalazku" ? IMG_6344.jpg Bo pamiętam że z synem bywało tak, że jakieś fajne bodziaki ponosił nie za długo, a już własnie w kroku dopinały się na styk. wiadomo - pielucha też zajmuje troche miejsca;) Zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie , żeby przedłużyć użytkowanie ubranka?

Załączniki

• IMG_6344.jpg
    IMG_6344.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 81
Ahh upały fajne, ale puchne! Obrączka zz palca poszła....Ale z mydłem.... Dziwnie bez niej :-)

Dziewczyny a co myślicie o imieniu Dominik?

Ja mam po starszym dużo bodziaków, pajaców z Tesco, też są w 3 lub 5 pakach.

A co myślicie o takim "wynalazku" ? Zobacz załącznik 758330 Bo pamiętam że z synem bywało tak, że jakieś fajne bodziaki ponosił nie za długo, a już własnie w kroku dopinały się na styk. wiadomo - pielucha też zajmuje troche miejsca;) Zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie , żeby przedłużyć użytkowanie ubranka?

Niezły patent ;-)

Witam po weekendzie :-). Jak patrzyłam na forum to myślałam ze cos sie zawiesiło i w telefonie nie widać żadnych postów, ale widzę ze wszystkie korzystały z uroków słońca... no albo co po niektóre zwialy nam na zamknięte :-(.
Ja dzisiaj byłam u swojego lekarza, dalej mi cały czas twardnieje brzuch jak chodzę, ale szyjka sie nie skraca na szczęście. Mam dużo wypoczywać i nie denerwować sie... hmmmm jakby to było takie łatwe [emoji6].
Co chodzi o biedronkowe body to tez nie lubię, kiepska jakość.
Prałam dzisiaj ubranka po mojej starszej dla dzidziusia i mam małe body z C&A. Chyba raz jeden tam kupiłam bo ogólnie nie przepadam za tym sklepem, ale teraz widzę ze body sa w idealnym stanie, jakość bardzo fajna.
Właśnie pije bezalkoholowego Lecha free limonka z miętą- pyszne [emoji6]

reklama
Witam po weekendzie :-). Jak patrzyłam na forum to myślałam ze cos sie zawiesiło i w telefonie nie widać żadnych postów, ale widzę ze wszystkie korzystały z uroków słońca... no albo co po niektóre zwialy nam na zamknięte :-(.
Ja dzisiaj byłam u swojego lekarza, dalej mi cały czas twardnieje brzuch jak chodzę, ale szyjka sie nie skraca na szczęście. Mam dużo wypoczywać i nie denerwować sie... hmmmm jakby to było takie łatwe [emoji6].
Co chodzi o biedronkowe body to tez nie lubię, kiepska jakość.
Prałam dzisiaj ubranka po mojej starszej dla dzidziusia i mam małe body z C&A. Chyba raz jeden tam kupiłam bo ogólnie nie przepadam za tym sklepem, ale teraz widzę ze body sa w idealnym stanie, jakość bardzo fajna.
Właśnie pije bezalkoholowego Lecha free limonka z miętą- pyszne [emoji6]
a ja karmi takze zdrowko ;)
Imię bardzo ładne. A Marcel albo Jagoda?
ja marcel pol zycia chcialam nazwac, tez ladne ;) ale jagodka mi sie jakos nie podoba, za owocnie

Do góry