reklama
ewix124
Fanka BB :)
Ja tam lubie body z tesco jakos mi podpasowaly wiec pewnie jak będę w Polsce to sobie czegos poszukam
Dla mlodej mialam pajace z Tesco i byly świetne
Ja mam po starszym dużo bodziaków, pajaców z Tesco, też są w 3 lub 5 pakach.
A co myślicie o takim "wynalazku" ? Bo pamiętam że z synem bywało tak, że jakieś fajne bodziaki ponosił nie za długo, a już własnie w kroku dopinały się na styk. wiadomo - pielucha też zajmuje troche miejsca Zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie , żeby przedłużyć użytkowanie ubranka?
A co myślicie o takim "wynalazku" ? Bo pamiętam że z synem bywało tak, że jakieś fajne bodziaki ponosił nie za długo, a już własnie w kroku dopinały się na styk. wiadomo - pielucha też zajmuje troche miejsca Zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie , żeby przedłużyć użytkowanie ubranka?
Załączniki
ewix124
Ja mam po starszym dużo bodziaków, pajaców z Tesco, też są w 3 lub 5 pakach.
A co myślicie o takim "wynalazku" ? Zobacz załącznik 758330 Bo pamiętam że z synem bywało tak, że jakieś fajne bodziaki ponosił nie za długo, a już własnie w kroku dopinały się na styk. wiadomo - pielucha też zajmuje troche miejsca Zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie , żeby przedłużyć użytkowanie ubranka?
Niezły patent ;-)
ewix124
Ahh upały fajne, ale puchne! Obrączka zz palca poszła....Ale z mydłem.... Dziwnie bez niej :-)
Dziewczyny a co myślicie o imieniu Dominik?
Imię bardzo ładne. A Marcel albo Jagoda?
Angelikaaa
Witam po weekendzie :-). Jak patrzyłam na forum to myślałam ze cos sie zawiesiło i w telefonie nie widać żadnych postów, ale widzę ze wszystkie korzystały z uroków słońca... no albo co po niektóre zwialy nam na zamknięte :-(.
Ja dzisiaj byłam u swojego lekarza, dalej mi cały czas twardnieje brzuch jak chodzę, ale szyjka sie nie skraca na szczęście. Mam dużo wypoczywać i nie denerwować sie... hmmmm jakby to było takie łatwe [emoji6].
Co chodzi o biedronkowe body to tez nie lubię, kiepska jakość.
Prałam dzisiaj ubranka po mojej starszej dla dzidziusia i mam małe body z C&A. Chyba raz jeden tam kupiłam bo ogólnie nie przepadam za tym sklepem, ale teraz widzę ze body sa w idealnym stanie, jakość bardzo fajna.
Właśnie pije bezalkoholowego Lecha free limonka z miętą- pyszne [emoji6]
Ja dzisiaj byłam u swojego lekarza, dalej mi cały czas twardnieje brzuch jak chodzę, ale szyjka sie nie skraca na szczęście. Mam dużo wypoczywać i nie denerwować sie... hmmmm jakby to było takie łatwe [emoji6].
Prałam dzisiaj ubranka po mojej starszej dla dzidziusia i mam małe body z C&A. Chyba raz jeden tam kupiłam bo ogólnie nie przepadam za tym sklepem, ale teraz widzę ze body sa w idealnym stanie, jakość bardzo fajna.
reklama
papercut
a ja karmi takze zdrowkoWitam po weekendzie :-). Jak patrzyłam na forum to myślałam ze cos sie zawiesiło i w telefonie nie widać żadnych postów, ale widzę ze wszystkie korzystały z uroków słońca... no albo co po niektóre zwialy nam na zamknięte :-(.
ja marcel pol zycia chcialam nazwac, tez ladne ale jagodka mi sie jakos nie podoba, za owocnieImię bardzo ładne. A Marcel albo Jagoda?