reklama
aniab38
Fanka BB :)
a ja nadal zmagam się z kaszlem, nic nie pomaga ....
ten kaszel jest dziwny ... tak go nie ma, ale jak mnie złapie taki napad kaszlu to aż do zwymiotowania masakra jakaś ..najgorzej nocą
w ciągu tego tygodnia mój gin przepisał mi zastrzyki (3) ale wzięłam po konsultacji z nim 2 bo i tak lepiej nie było,zbadał mi szyjkę czy szew trzyma pomimo tego kaszlu ....jest na szczęście ok, ale ten mój mały to biedny w tym brzuszku ...
no normalnie kaszel mutant nie wyleczalny
jeszcze teraz żałuję że brałam te zastrzyki .....
jutro za sugestią ginekologa jadę jeszcze raz do internisty się przebadać, osłuchać , powiedział bym powiedziała
lekarzowi aby dał mi skierowanie na jakiś posiew cokolwiek to znaczy :/
ech ... jakie piękne było życie bez kaszlu .....
ten kaszel jest dziwny ... tak go nie ma, ale jak mnie złapie taki napad kaszlu to aż do zwymiotowania masakra jakaś ..najgorzej nocą
w ciągu tego tygodnia mój gin przepisał mi zastrzyki (3) ale wzięłam po konsultacji z nim 2 bo i tak lepiej nie było,zbadał mi szyjkę czy szew trzyma pomimo tego kaszlu ....jest na szczęście ok, ale ten mój mały to biedny w tym brzuszku ...
jutro za sugestią ginekologa jadę jeszcze raz do internisty się przebadać, osłuchać , powiedział bym powiedziała
polcia177
Strasznie tak sie meczyc z kaszlem i to tyle czasu. A moze to jakas alergia? Moj szwagier ma tak na psa kaszle strasznie.a ja nadal zmagam się z kaszlem, nic nie pomaga ....
aniab38
Strasznie tak sie meczyc z kaszlem i to tyle czasu. A moze to jakas alergia? Moj szwagier ma tak na psa kaszle strasznie.
Nawet nie strasz , nigdy nie miałam żadnej alergii na nic, na starość by się ujawniła ?
No nic zobaczymy co jutro lekarz powie ....
beata0526
Kolejny upalny dzien, wczoraj wieczorem to bylam zmeczona jakbym caly dzien pracowala. O 4 sie obudzilam I nie moglam spac, przypomnialam sobie jak z synem tak sie budzilam, szlam do kuchni, herbatka,ksiazka I tak do rana siedzialam, tylko wtedy spalam w dzien. Teraz Nie moge sobie na to pozwolic...
Jade zaraz z psem do fryzjera bo mu goraca
paprecut jedz do puki mozesz, potem zaczniesz dbac o linie
Jade zaraz z psem do fryzjera bo mu goraca
paprecut jedz do puki mozesz, potem zaczniesz dbac o linie
papercut
beata troche strach w takich ilosciach wcinac ludzi bede w 9mc na ulicy straszyc
a co to za piesek, ze go tak chlodzic trzeba?
sluchajcie wczoraj caly dzien tak mnie zebro (chyba) klulo z lewej strony ze nawet na lewym boku nie moglam lezec, myslicie ze to juz ta powiekszajaca sie macica czy jednak moje wnetrznosci? uciska wam az tak?
sluchajcie wczoraj caly dzien tak mnie zebro (chyba) klulo z lewej strony ze nawet na lewym boku nie moglam lezec, myslicie ze to juz ta powiekszajaca sie macica czy jednak moje wnetrznosci? uciska wam az tak?
beata0526
Ja mialam tak jednego Lata, ze dusilam sie, zostalam skierowana na testy, oczywiscie po dlugim leczeniu antybiotykami na kaszel I wyszlo mi, ze praktycznie jestem uczulona na wszystko, a ja nigdy Nie mialam problemu z alergia. Dostalam lekramowke lekow w tym inhalatory itp caly zestaw dla astmatyka. Zaczelam bracket, ale po moim buszowaniu w necie stwierdzilam, ze Nie bede przyzwyczajac organizmu do takich lekow. Wtedy jechalismy nad morze, leki zostaly w domu bo bylam zdania, ze jade sie zrelaksowacNawet nie strasz , nigdy nie miałam żadnej alergii na nic, na starość by się ujawniła ?
No nic zobaczymy co jutro lekarz powie ....
No po mojej alergii nic nie zostalo, nie robilam ponownie testow, Nie wiem z czego byl ten sezonowy atak kaszlu, ale ciesze sie, ze nie zaczelam brac na stale tych lekow .
beata0526
Ja tez czesto jem bez umiaru tlumacze sobie, ze jeszcze moge...beata troche strach w takich ilosciach wcinac ludzi bede w 9mc na ulicy straszyc
Moj pies to shihtzu zarosniety okropnie trzeba go obciac bo straszy
Mnie tez czesto cos boli, jak na dole to u gory, czasem zle mi sie siedzi, to zle lezy
Tak zle, tak Nie dobrze
reklama
papercut
chyba ze alergie w ciazy wywalaja, moja na pewno sie nasilila, mialam zaleczona alergie kontaktowa tak ze w sumie tylko silne detergenty uzywane bez rekawiczek mnie uczulaly, a jak zaszlam w ciaze do skora mi nawet z uszu schodzila, o dloniach i stopach nie wspomne, skonczylo sie na tym, ze wszystko bialego jelenia mam, nawet plyn do prania bo inaczej wysypka pod kolanami.. wiec moze ten kaszel faktycznie alergiczny, w ciazy to rozne dziwne rzeczy