reklama
Hej dziewczyny! Ciężki dzień dziś, normalnie tak mnie dziś emocje noszą, że szok co chwilę o coś rycze.... już się denerwuje przed tym szpitalem, przed tęsknotą za synkiem... powoli torbę już pakuje.
Miłego wieczoru i jutrzejszej niedzieli
Miłego wieczoru i jutrzejszej niedzieli
papercut
Fanka BB :)
mam to samo ostatnie pare dni to koszmar jesli chodzi o zmiany nastroju - z rownowagi wytraca mnie doslownie wszystko ciskam sie, krzycze, obrazam i zaraz jak reka odjal jestem kochaniutka.. az do kolejnej rzeczy co mnie zdenerwuje, albo zasmuci to placze jak glupia juz uslyszalam, ze sie zamieniam w trolla jaskiniowego, to chyba najlepiej obrazuje.. no hormony co poradzic
beata0526
Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze
ewix124
Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze
Moje dziecko tak samo ale na szczęście dala sobie wytłumaczyć ze mama nie daje rady i ze jest bardzo gorąco
reklama