reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia zazdroszczę!!

Szkoda ze akurat w weekend mnie zlapalo i przeleze go w szpitalu... A gdyby to sobota nie była to pewnie dziś usg by mi zrobili i może wypuścili do domu :-)

reklama
Hej dziewczyny! Ciężki dzień dziś, normalnie tak mnie dziś emocje noszą, że szok :szok: co chwilę o coś rycze.... już się denerwuje przed tym szpitalem, przed tęsknotą za synkiem... powoli torbę już pakuje.

Miłego wieczoru i jutrzejszej niedzieli :-D

tamtusia czasem to serio ciezko wyluzowac, hormonki :D

milego :)

ale mi zachcianka wjechala wlasnie wyslalam swojego po truskawki i jogurt naturalny umre jak predko tego nie zjem, biada mu jak z pustymi rekoma wroci :D

Ostatnia edycja:
Peper, ja dosłownie przed chwilką obruciałam truskawki z jogurtem naturalnym :D
Ja mam straszne humorki ostatnio :( raz załamana, raz w skowronkach, sama siebie nie rozumiem momentami.

mam to samo ostatnie pare dni to koszmar jesli chodzi o zmiany nastroju - z rownowagi wytraca mnie doslownie wszystko ciskam sie, krzycze, obrazam i zaraz jak reka odjal jestem kochaniutka.. az do kolejnej rzeczy co mnie zdenerwuje, albo zasmuci to placze jak glupia juz uslyszalam, ze sie zamieniam w trolla jaskiniowego, to chyba najlepiej obrazuje.. no hormony co poradzic

Moja jak tak cieplo to malo ruchliwa powtarza sie sytuacja z przed kilku tygodni co tez tak cieplo bylo. A mnie to i tak martwi..

Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze

Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze

Moje dziecko tak samo ale na szczęście dala sobie wytłumaczyć ze mama nie daje rady i ze jest bardzo gorąco

reklama
Do góry