Popieram Jaspis, też jestem od dawna, a rzadko piszę, bo dziecko pod opieką, więc piszę, jak rzeczywiście uznam, że wniosę coś wartościowego. Na zamkniętym sprzed dwóch lat, mimo że było mnóstwo osób na początku, teraz i tak zostało kilka osób, więc mini zamknięte grono wymrze szybciej, niż się można spodziewać. A chyba o to chodzi, żeby się informacjami wymieniać nt. ciąży i dziecka potem. A że czytać może każdy, cóż, nikt tu danych nie każe podawać i można pisać, co się chce. Na poznanie się bliżej będzie jeszcze dużo czasu potem. Takie moje zdanie.
reklama
aniab38
Fanka BB :)
Mi tez jest smutno,bo mimo ze zbytnio wylewna z ilością postów nie jestem to cały czas na bierząco od początku jestem z Wami. Jakoś tak miło było przechodzić ta ciąże z innymi, a teraz czuje stratę...
Mam te same odczucia ...
Dziewczyny od dwóch dni mam straszny ból w pachwinie w lewej nodze, ale to jest masakra ...
da radę jakoś temu zaradzić ?? bo jak tak dłużej posiedzę czy poleżę to wręcz nie potrafię ruszyć ani do przodu ani do tyłu i jak paralityk chodzę dopóki nie rozchodzę tego bólu ale i tak lekko kuleję ... no masakra ....
ech ...
To mamy razem osobno wizytę he ktoś jeszcze ma też 24 hehe ja niby czuje ze dziewczynka ale pierwszy raz w życiu mam takie uczucie i nie wiem czy to przeczucie czy bardziej pragnienie jej posiadania... Chociaż mi to bez różnicy tak szczerze wiem tylko ze mój ślubny pragnie mieć córkę no syn jest to parka... I glupawe nastroje mnie nachodzą ze jak nie bd córka to będzie zawiedziony.... Choć tłumaczy mi ze nie ze głupoty gadam to jak to ja....Tez nie wiem jeszcze kto mieszka w brzuszku wizyta 24.05 mam nadzieje ze się pokaże
A przeczucie mam ze synek, z córką mnie nie myliło to może i tym razem sie sprawdzi
Nawet jak się staraliśmy o dziecko to niby w dni największej szansy na dziewczynkę itp ale zobaczymy grunt aby silne i zdrowe
Niunia niestety na prenatalnych i każdej innej wizycie się obracało ostatnio łapka zasłonilo he i nie było jak zobaczyć wiec metoda babć i innych cudownych hehe eksperymentów ze znajoma dla zabicia czasu robiliśmy takie dziwy znajomej się sprawdziło zobaczymy jak to będzie ze mną he może się pokaże jak nie trudno nie zmusze niestety hehe
Co do forum zgadzam się z poprzedniczkami tez nowa ale staram się być na bieżąco ewentualnie nadrabiać cóż bywa....
Co do szkoły rodzenia nie uczęszczam mam dość daleko sama jeździć nie chce ponadtto lekarza nie pytałam ale czuje ze czeka mnie kolejne cc ze względów zdrowotnych... I pewnie SN odpada wiec nawet nie zobaczę jak to jest... Ale kto wie los płata figle
Ostatnia edycja:
Hello! U nas pogoda jest,ale od wczoraj popołudnia leżę w łóżku.... Byłam rano na spacerze nad morzem potem pojechaliśmy do miasta na obiad i kurcze dziwnie się poczułam.... Niby słabo mi się zrobiło hmm puls wysoki. Nie miałam ciśnieniomierza więc nie wiem co to... W domu się polozylam i raz jakby znowu wróciło że nagle czuję puls przyspiesza... Potem już ok ale jakoś tak ciało dziwnie czuję. Chyba pojedziemy o dzień wcześniej bo jutro i tak ma padać a ja jestem panikara jak mnie coś złapie....
papercut
basiu a bolala cie glowa? wczoraj na szkole rodzenia babeczka mowila ze jak slabo, serce wali i glowa boli to cisnienie moglo skoczyc
teraz dodatkowo pogoda sie zmienia to tez moze miec wplyw na samopoczucie
ja wlasnie sie zbieram do szkoly rodzenia, byla praca domowa wymacac szyjke macicy i glupio mi bo za nic wymacac nie moge bede najgorsza pewnie ;D
teraz dodatkowo pogoda sie zmienia to tez moze miec wplyw na samopoczucie
ja wlasnie sie zbieram do szkoly rodzenia, byla praca domowa wymacac szyjke macicy i glupio mi bo za nic wymacac nie moge bede najgorsza pewnie ;D
niunia102
Paprecut powodzenia w szkole i dla pocieszenia powiem ze to moja 3 ciąża i nigdy nie macalam sobie sama szyjki :-)
U nas narazie słonko świeci ale zapowiadaja na popoludniu przelotne deszcze :-) milego dnia
U nas narazie słonko świeci ale zapowiadaja na popoludniu przelotne deszcze :-) milego dnia
beata0526
No to widocznie wczoraj taka pogoda bo ja tez ledwo zylam. W ogole to ja nie mam ostatnio energii ciezko sie oddycha, mecze sie szybko, tragedia. Jutro przyjezdza moja tesciowa musze posprzatac, ciasto upiec a zapalu brak...
Dajcie troche mocy
Dajcie troche mocy
reklama
Nie głowa nic s nic mnie nie bolała. Bardziej od żołądka poczułam a potem tak dziwnie poczułam się. Zwróciłam też uwagę że Babel jakby wyżej był i ciśnie mnie koło żołądka... Wiec może się przestawić trochę... Ale ja już panikuje bo wolę być w domu, lepiej się psychicznie będę Czuć - bezpieczniej :-)