reklama
jaspis
Fanka BB :)
Ja też rzadko się udzielam, ale jestem tu od dawna. Co do zamkniętego forum, powiem tylko tyle, że za wcześnie na zamknięte. Jeszcze wiele sierpniowych mam chciałoby pewnie do nas dołączyć. Odpowiedni czas na zamknięty to moment, kiedy rozpoczną się porody, będziemy chciały pochwalić lub pożalić się opisami swych przeżyć i zdjęciami Maluszków. O i tyle
niunia102
Papercut fajnie ze w weekendy jest ta szkola bo mozna sie na nia wybrać z tatusiem :-)
Jaspis popieram ale pamietam jakis czas temu byla gatka o zamknietym i wiekszosc byla za tym ze jest jeszcze za wczesnie a jednak zrobily sobie zamkniety wątek wiec nie wiem o co tu chodzi
Jaspis popieram ale pamietam jakis czas temu byla gatka o zamknietym i wiekszosc byla za tym ze jest jeszcze za wczesnie a jednak zrobily sobie zamkniety wątek wiec nie wiem o co tu chodzi
niunia102
I pewnie po paru takich historiach zrezygnuje z rodzinnego poroduno wlasnie razem bylismy, nasluchal sie troche o oddawaniu stolca przy parciu [emoji23]
To mnie zaskoczyłyście z tym forum zamkniętym. ... przykro mi troszkę nawet, bo wydawało mi się, że jestem tu od początku, no trudno :-)
Papercut ja szkołę rodzenia bardzo dobrze wspominam, cieszyłam się, że z mężem chodziłam, bo przynajmniej on też wiedział czego podczas porodu się spodziewać. A niektóre informacje to on lepiej ode mnie pamiętał :-)
Papercut ja szkołę rodzenia bardzo dobrze wspominam, cieszyłam się, że z mężem chodziłam, bo przynajmniej on też wiedział czego podczas porodu się spodziewać. A niektóre informacje to on lepiej ode mnie pamiętał :-)
Ostatnia edycja:
niunia102
Tamtusia nie tylko tobie jest przykro ale musimy sie z tym jakos pogodzic tu nam tez dobrze :-)
reklama
Angelikaaa
Mi tez jest smutno,bo mimo ze zbytnio wylewna z ilością postów nie jestem to cały czas na bierząco od początku jestem z Wami. Jakoś tak miło było przechodzić ta ciąże z innymi, a teraz czuje stratę...
Zapisałam sie na gimnastykę dla kobiet w ciazy. Kilka razy juz byłam. Jak przed ciąża dosyć regularnie chodziłam na siłownie i spinning, tak od grudnia zaprzestałam wszelkiej aktywności. I teraz czuje mięśnie mimo ze ćwiczenia nie sa intensywne to wczoraj ledwo ciągłym nogi za sobą :-). Mam zamiar lepiej przygotować sie do tego porodu, bo za pierwszym razem w ciazy nic nie robiłam. Była to wyczekana 6 lat ciąża i bałam sie nawet podnieść nogę ;-). A poród to jednak ogromny wysiłek fizyczny i trzeba byc sprawnym :-)
Zapisałam sie na gimnastykę dla kobiet w ciazy. Kilka razy juz byłam. Jak przed ciąża dosyć regularnie chodziłam na siłownie i spinning, tak od grudnia zaprzestałam wszelkiej aktywności. I teraz czuje mięśnie mimo ze ćwiczenia nie sa intensywne to wczoraj ledwo ciągłym nogi za sobą :-). Mam zamiar lepiej przygotować sie do tego porodu, bo za pierwszym razem w ciazy nic nie robiłam. Była to wyczekana 6 lat ciąża i bałam sie nawet podnieść nogę ;-). A poród to jednak ogromny wysiłek fizyczny i trzeba byc sprawnym :-)