reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Caly tydzien ma byc taki piękny :) my dzisiaj w domku na spokojnie, biore się własnie za obiad. Od piątku zajadam sie lodami, chyba nigdy nie miałm na nie takiej ochoty jak teraz, szczególnie na czekoladowe mnie wzielo :)

Do szkoły rodzenia chodzę, mam przy szpitalu taką na nfz, zajęcia 1 raz w tygodniu. Prowadząca bardzo fajna, pozytywyna osoba, poza tym kreatywna - ostatnio zaproponowała zajecia z babeczką która prowadzi pilates dla ciężarnych, albo zajęcia z chustowania dzieciaczków. Nie wiem czy jej porady dot. samego porodu się przydadzą, ale chyba warto brać udział w takich zajęciach.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
optymistkaa tez na to czekam! z brzuchem sie tak niewygodnie chodzi juz bym chciala smigac z wozeczkiem :D

pogoda ladna ale za goraco wg mnie juz :(

leze sobie, brzuch mi caly lata tak sobie pomyslalam jakie to super, ze dziecinka sobie rosnie coraz wieksza, pamietam jak 8tyg temu pierwsze ruchy czulam, takie laskotanie delikatne, ze smiac mi sie chcialo jak poczulam a teraz juz taka duza jest, ze brzuch wlasnym zyciem zyje momentami :) poglaskalam brzuch i powiedzialam, ze ja kocham i sie poplakalam ze wzruszenia i glupia leze juz tak z 15 min gapie sie na brzuch i placze :D

Ostatnia edycja:
Odkąd jestem w ciąży każda zmiana pogody ma na mnie wpływ, u nas (na opolskim) pogoda się pogorszyła i już ciśnienie rozsadza mi głowę:( Co do ciepłą i bez ciąży nie przepadałam za takim ciepłem, więc rodzince już zapowiedziałam, że latem mam zamiar zaszyć się w domu i wychodzić wieczorem lub całkiem rano, chyba że będę musiała (np. na wizytę do lekarza, bo mój przyjmuje po 15 do ok . 18). I żeby się na mnie nie obrażali, że będę odmawiała przyjścia. Większość rodziny męża ma w lipcu i sierpniu urodziny i imieniny.

Niunia ale mi chetki narobilas juz milion lat nie jadłam kaszki mannej.

Ja tez nie przepadam za upałami a w ciązy to w ogole sobie nie wyobrazam, juz zaczynam marudzic u nas w kujawsko-pomorskim caly tydzien bylo 20stopni od jutra pogorszenie pogody wiec z jednej strony sie ciesze ale głowa tez bedzie pewnie bolec...

Mi dzisiaj caly dzien rozsadza glowe, tragedia, okropny mam dzisiaj dzien, a jutro rano na wyniki I glukoza...juz chce byc po...

My weekend spędziliśmy rodzinnie, mimo że mąż pracował. wczoraj byliśmy we wsi niedaleko od nas na festynie organizowanym przez tamtejszą OSP - uwielbiam takie imprezki, blisko, fajna atmosfera i synek się wyszalał na całego :)
A dzisiaj mąż robił mi sesję ciążową :p Oczywiście nic profesjonalnego, ale będzie na pamiątkę, bo nie wiem czy zdecyduję się nad taką profesjonalną sesję, ciągle się zastanawiam. A wy macie w planach sesję ciążową u fotografa?

Ja owszem , ale mam ułatwione zadanie bo bratowa się zajmuje fotografia wiec zrobi ale za jakiś miesiąc jak jeszcze większy brzuch będzie :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
ja tez koszmarnie upaly znosze, narzeczony sie smieje, ze pewnie w ogrodku w cieniu zalegne i tylko od czasu do czasu ktos bedzie musial przyjsc mnie szturchnac czy dalej zyje :D dalej niz ogrodek w lato jak nie bede musiala na pewno sie nie ruszam ;)

dzisiaj zrobilam mini grilla z okazji mojej ciazowej studniowki, objadlam sie miesa jak glupia, wypilam karmi i chyba zaraz ide spac :D

1462734155-1d1mld.jpeg

a co do sesji ja nie chce, na zdjeciach wychodze jak jakis potwor, co to za pamiatka :D

Do góry