reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hej papercut mój mąż tak ma heh ale on leki bierze
Niunia nie dziękuję żeby nie zapeszyc ;-)
Aniu trzymam kciuki i jak mówią dziewczyny pod opieką lekarzy jesteś nie syresuj się bo maluszkowi się udziela

reklama
Ale ze brak żelaza? Bo ja mam okropne wyniki ale bynajmniej narazie nie mam nic podobnego.
Tak no dramat był zanim dał się namówić na lekarza... Ani on ani ja noce nie spane ale bierze leki i jest ok

Przyczyny występowania zespołu niespokojnych nóg

Dokładne przyczyny występowania RLS nie są do tej pory znane. Jak dotąd wykluczono podłoże psychiczne. Ponieważ nieznany jest czynnik inicjujący, medycyna nie zna również metod zapobiegania schorzeniu. Wiadomo, że RLS często towarzyszy niedoborom żelaza w organizmie i z tej przyczyny jego objawy często występują u kobiet w czasie ciąży.

Hej , tak dużo piszecie , że nie wiem od czego zacząć :)

Azamamew :* widzisz kochana teraz wszystko Ci się układa. Nie bądź taka surowa wobec siebie , na pewno nie smiecisz! Poród trzeba przeżyć i mam nadzieje, że dla żadnej z nas nie będzie trauma :)

Papercut słyszałam o tym ale nie przechodziłam. Straszne normalnie.

Aniu , przykro mi, że Cię dopadło takie coś ale lekarze na pewno dadzą temu dziadostwo rade :)

Co do infekcji grzybiczych to nie ma się czym przejmować bo to wcale nie z braku higieny w tym wypadku :) czasem tak jest. Mnie teraz tfu na szczęście nic nie łapie ale moja kumpela miała całą ciążę.

U mnie spoko , w końcu ciesze się konkretnymi ruchami dzieciaka :) wali aż miło. Brzuch sie rusza, mąż czuje ja czuję :) jest ułożony poprzecznie wiec nie ciśnie na pęcherz i jest super.

Dzisiaj miałam taki koszmar , że koniec świata, śniło mi się , że musieli mi ciążę przerwać. Się splakalam jak durna .

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

No to nieźle no mój jak bierze jakieś tam leki mu dali to pomaga nie wiezga tak girami heh.
No to zobacz może faktycznie żelazo. Mówię u mnie brak żelaza ale tego nie mam może też kwestia organizmu mamakulka uu to okropny no ale tylko sen mnie narazie opuściły koszmary
Teraz dopada stres czy finansowo damy rade choć jest ok ale jak to kobieta jazdy powód dobry do zmartwień :-)

lenka zagadam dzisiaj, ale pewnie jak mowisz co organizm to reakcja, znajac zycie wyjdzie, ze zelazo ok i tak mam po prostu :d

kuleczka super, ze sie juz tak wierci :) takie koszmary sa najgorsze ale wg mnie to pokazuje tylko natezenie strachu o dzidzie co swiadczy o ogromie troski i milosci ;)

No na pewno troskę i miłość odczuwam , ciągle szturcham bęben żeby się odezwał :) dawno nie miałam takiego koszmaru po prostu.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

lenka nie ma co sie zamartwiac o kase teraz, ja tez cienko stoje ale podobno na dziecko zawsze sie pieniadze znajda ;) a w naszym stanie niewiele na chwile obecna mozna zmienic

mamakulka tez szturcham, wg mnie zaczepiam niunie zeby sie bawic ale narzeczony uwaza, ze ja denerwuje i przeszkadzam dlatego reaguje [emoji23] jaka opinia dziecka nigdy sie nie dowiemy ja obstaje przy swoim

reklama
He ja też ciągle macam brzuch szczególnie jak cisza to boje się czy wszystko ok.. Ale mówię jak się ułoży dziwnie jakoś aż płacze bo aż boli narka ze wstać nie dam rady np.. I tak myślę mały urwis mój syn taki spokojny w ciąży jak byłam a tu niby ruchy narazie rzadko ale jak już to tak lomotnie ze klekajcie narody :-D

Do góry