reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja jeszcze nie mam pojęcia, trochę denerwuje mnie myśl o szlafroku, ale jak trzeba to trzeba ;)
U mnie w mieście jest duży wybór koszul na bazarku wiec tam pewnie kupie, albo przez internet.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja jeszcze o tym nie mysle, narazie udaje, ze niunia z nieba mi spadnie :D strasznie sie boje, ktoras z was odnosnie majtek i krwawienia napisala nawet nie doczytalam tylko w panice scrollowalam az sie straszne rzeczy skoncza [emoji23]

mialam straszny koszmar, ze mi wody odeszly i to pare razy sie budzilam w nocy i macalam czy mam sucho, malo tego z rana przed lustrem sprawdzalam czy brzuszek tak samo duzy jak wieczorem

Ja właśnie wczoraj ze znajoma rozmawiałam na ten temat i jest przerażona moim podejściem haha. Ja chcę rodzic naturalnie i bez znieczulenia i w tej chwili jestem nastawiona pozytywnie. Wyjść syn jakoś musi :D trochę czuje stresik wiadomo , nie wiem jak będzie bliżej ale w tej chwili dużo mi czasu nie zostało i nie mam ataku paniki.

No to może nie zdarzy mnie nikt nastraszyc :) chociaż moja siostra wciąż mi gada jakie to straszne i jaki bol i ze to kłamstwo ze jak się dziecko widzi to się zapomina :) a urodziła mimo to dwóch synów bez znieczulenia, nie pękła i jest gotowa na trzecie dziecko :) także chyba nie taki diabeł straszny albo po prostu lepiej to przeszła niż jej się wydaje.

Jakby było bardzo źle to nic nie powiem ;)

Chce rodzic w wodzie a to podobno też uśmieza bol. No zobaczymy. Moja siostra tez mi powiedziała, że skoro tak przeżywam skurcz łydki to nie wie co ja zrobię na tej porodówce[emoji14]

ckaiqqmz6bqcnbao.png

reklama
juz gadalam z jedna znajoma co pod koniec kwietnia rodzila i nie byl to zachecajacy opis :D takze w razie co nie krepuj sie, lepiej wiedziec na czym sie stoi :D

ja akurat dobrze znosze bol na szczescie ;) im dluzej trwa tym lepiej wylaczam sie i jakos to idzie ;p

no w wodzie brzmi dobrze :)

mamakulka jak zrobilas to kolorowe odliczanko do ignasia?

Do góry