reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Przypomniało mi się jeszcze, że czasem rozpinane koszule można dostać w tesco, też są bardzo dobrej jakości. Warto się przy okazji rozejrzeć :)

reklama
Przedstawiam pokoik Małego :-) jeszcze farby dobrze nie wyschly, ale nie mogliśmy się powstrzymać żeby nie ściągnąć taśmy :-)
1461692703-1d1mld.jpeg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Fryte3qa pokoik super :) Jak wstawicie wszystkie meble i sprzęty będzie jeszcze piękniejszy :)
Skoro mowa o sąsiadach, kiedyś widziałam jak sąsiadka walnęła z liścia po twarzy swojego nastoletniego syna ! W ogóle udawała taka miłą i opanowaną a w domu terrorystka, nawet swego czasu podejrzewaliśmy że jej mąż ma kochankę bo dłuższy czas go w domu nie widywaliśmy.
Ja mam jedną koszulę, jeszcze z poprzedniego porodu o taka błękitną Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ, a drugą kupiłam w Textil Markecie w komplecie ze szlafrokiem, rozpinana po środku brałam pierwszą lepszą bo byłam w rozsypce po tym jak się dowiedziałam że maluszkowi nie bije serduszko. Z córka byłam 3 dni w szpitalu i starczyły dwie na zmianę, do cc dali mi eleganckie wdzianko wiązane na brzuchu, więc chodziłam z cyckami i tyłkiem na wierzchu bo jestem wysoka i była na mnie za krótka, ale jak rodzisz nie patrzysz na takie szczegóły :)

Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!

Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
Po trzecie wszystkie właśnie wsuwamy lody i popijamy colą, a po czwarte poproś sto innych koleżanek o wyniki ankiet, chyba wszyscy piszecie na ten sam temat :/

reklama
Dziewczyny, a w czym rodzicie?

Mam dokładnie taką i szlafrok do kompletu:
Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ

Mam też 1 taką z zapięciami po bokach, te której nie polecacie - w tej rodziłam, bo wydała mi się najgorsza :p

Oprócz tego mam piżamę dla ciężarnych, krótkie spodnie+koszulka i w tym było mi najwygodniej po porodzie sn.
A tej ze szlafrokiem ostatecznie nie użyłam XD

Miałam też stary t-shirt męża, który po 16h porodu przebrałam na koszulę, bo po prostu ją zarzygałam (z bólu).

Także do samego porodu sn warto mieć w razie czego 2.
W t-shircie męża było mi wygodnie (był duży i długi), ważne żeby du*pa była zakryta, bo u mnie np. musiałam przejść z sali do porodu rodzinnego przez salę z boksami, żeby dotrzeć do WC i pod prysznic.
Więc tyłkiem lepiej świecić nie było :D
Choć w sumie naprawdę było mi wszystko jedno ;)

fryte - wow! Super efekt!!

Do góry