reklama
fryte3qa
Fanka BB :)
Przedstawiam pokoik Małego :-) jeszcze farby dobrze nie wyschly, ale nie mogliśmy się powstrzymać żeby nie ściągnąć taśmy :-)
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiunia1988
Fryte3qa pokoik super Jak wstawicie wszystkie meble i sprzęty będzie jeszcze piękniejszy
Skoro mowa o sąsiadach, kiedyś widziałam jak sąsiadka walnęła z liścia po twarzy swojego nastoletniego syna ! W ogóle udawała taka miłą i opanowaną a w domu terrorystka, nawet swego czasu podejrzewaliśmy że jej mąż ma kochankę bo dłuższy czas go w domu nie widywaliśmy.
Ja mam jedną koszulę, jeszcze z poprzedniego porodu o taka błękitną Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ, a drugą kupiłam w Textil Markecie w komplecie ze szlafrokiem, rozpinana po środku brałam pierwszą lepszą bo byłam w rozsypce po tym jak się dowiedziałam że maluszkowi nie bije serduszko. Z córka byłam 3 dni w szpitalu i starczyły dwie na zmianę, do cc dali mi eleganckie wdzianko wiązane na brzuchu, więc chodziłam z cyckami i tyłkiem na wierzchu bo jestem wysoka i była na mnie za krótka, ale jak rodzisz nie patrzysz na takie szczegóły
Skoro mowa o sąsiadach, kiedyś widziałam jak sąsiadka walnęła z liścia po twarzy swojego nastoletniego syna ! W ogóle udawała taka miłą i opanowaną a w domu terrorystka, nawet swego czasu podejrzewaliśmy że jej mąż ma kochankę bo dłuższy czas go w domu nie widywaliśmy.
Ja mam jedną koszulę, jeszcze z poprzedniego porodu o taka błękitną Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ, a drugą kupiłam w Textil Markecie w komplecie ze szlafrokiem, rozpinana po środku brałam pierwszą lepszą bo byłam w rozsypce po tym jak się dowiedziałam że maluszkowi nie bije serduszko. Z córka byłam 3 dni w szpitalu i starczyły dwie na zmianę, do cc dali mi eleganckie wdzianko wiązane na brzuchu, więc chodziłam z cyckami i tyłkiem na wierzchu bo jestem wysoka i była na mnie za krótka, ale jak rodzisz nie patrzysz na takie szczegóły
niunia102
Asiunia mialam podobną:-) koszule do szpitala :-)
Fryte sliczny pokoik bedzie :-)
Fryte sliczny pokoik bedzie :-)
Ostatnia edycja:
niunia102
Po pierwsze na takie posty jest odpowiedni dzial na forum. Po drugie prosimy nie zasmiecac naszej rozmowyPiszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
okasia
Po trzecie wszystkie właśnie wsuwamy lody i popijamy colą, a po czwarte poproś sto innych koleżanek o wyniki ankiet, chyba wszyscy piszecie na ten sam temat :/Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
fryte3qa
Dzięki Dziewczyny trochę krzywo wyszło, ale Mały z lupą nie będzie patrzył hehe dzisiaj poziom mojego szczęścia to 10/10 ! Ile głupie malowanie może przyjemności sprawić
Dominika81
fryte3qa - ślicznie wyszło!!!
zdecydowanie
Po trzecie wszystkie właśnie wsuwamy lody i popijamy colą, a po czwarte poproś sto innych koleżanek o wyniki ankiet, chyba wszyscy piszecie na ten sam temat :/
zdecydowanie
reklama
Fimka
Dziewczyny, a w czym rodzicie?
Mam dokładnie taką i szlafrok do kompletu:
Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ
Mam też 1 taką z zapięciami po bokach, te której nie polecacie - w tej rodziłam, bo wydała mi się najgorsza
Oprócz tego mam piżamę dla ciężarnych, krótkie spodnie+koszulka i w tym było mi najwygodniej po porodzie sn.
A tej ze szlafrokiem ostatecznie nie użyłam XD
Miałam też stary t-shirt męża, który po 16h porodu przebrałam na koszulę, bo po prostu ją zarzygałam (z bólu).
Także do samego porodu sn warto mieć w razie czego 2.
W t-shircie męża było mi wygodnie (był duży i długi), ważne żeby du*pa była zakryta, bo u mnie np. musiałam przejść z sali do porodu rodzinnego przez salę z boksami, żeby dotrzeć do WC i pod prysznic.
Więc tyłkiem lepiej świecić nie było
Choć w sumie naprawdę było mi wszystko jedno
fryte - wow! Super efekt!!