reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Przypomniało mi się jeszcze, że czasem rozpinane koszule można dostać w tesco, też są bardzo dobrej jakości. Warto się przy okazji rozejrzeć :)

reklama
Przedstawiam pokoik Małego :-) jeszcze farby dobrze nie wyschly, ale nie mogliśmy się powstrzymać żeby nie ściągnąć taśmy :-)
1461692703-1d1mld.jpeg

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Fryte3qa pokoik super :) Jak wstawicie wszystkie meble i sprzęty będzie jeszcze piękniejszy :)
Skoro mowa o sąsiadach, kiedyś widziałam jak sąsiadka walnęła z liścia po twarzy swojego nastoletniego syna ! W ogóle udawała taka miłą i opanowaną a w domu terrorystka, nawet swego czasu podejrzewaliśmy że jej mąż ma kochankę bo dłuższy czas go w domu nie widywaliśmy.
Ja mam jedną koszulę, jeszcze z poprzedniego porodu o taka błękitną Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ, a drugą kupiłam w Textil Markecie w komplecie ze szlafrokiem, rozpinana po środku brałam pierwszą lepszą bo byłam w rozsypce po tym jak się dowiedziałam że maluszkowi nie bije serduszko. Z córka byłam 3 dni w szpitalu i starczyły dwie na zmianę, do cc dali mi eleganckie wdzianko wiązane na brzuchu, więc chodziłam z cyckami i tyłkiem na wierzchu bo jestem wysoka i była na mnie za krótka, ale jak rodzisz nie patrzysz na takie szczegóły :)

Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!

Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
Po trzecie wszystkie właśnie wsuwamy lody i popijamy colą, a po czwarte poproś sto innych koleżanek o wyniki ankiet, chyba wszyscy piszecie na ten sam temat :/

reklama
Dziewczyny, a w czym rodzicie?

Mam dokładnie taką i szlafrok do kompletu:
Link do: DYSKRETNA CIĄŻOWA KOSZULA do karmienia r.M NOWOŚĆ

Mam też 1 taką z zapięciami po bokach, te której nie polecacie - w tej rodziłam, bo wydała mi się najgorsza :p

Oprócz tego mam piżamę dla ciężarnych, krótkie spodnie+koszulka i w tym było mi najwygodniej po porodzie sn.
A tej ze szlafrokiem ostatecznie nie użyłam XD

Miałam też stary t-shirt męża, który po 16h porodu przebrałam na koszulę, bo po prostu ją zarzygałam (z bólu).

Także do samego porodu sn warto mieć w razie czego 2.
W t-shircie męża było mi wygodnie (był duży i długi), ważne żeby du*pa była zakryta, bo u mnie np. musiałam przejść z sali do porodu rodzinnego przez salę z boksami, żeby dotrzeć do WC i pod prysznic.
Więc tyłkiem lepiej świecić nie było :D
Choć w sumie naprawdę było mi wszystko jedno ;)

fryte - wow! Super efekt!!

Do góry