reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No ja też mam na przedniej :) dlatego nie marudze tylko czasem zazdraszczam innym :D słyszałam, że niektóre kobiety prawie w ogóle jie czują przy tak umiejscowionym lozysku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie czułam jeszcze czkawki, albo jej nie zauważyłam :p jak dzidzia kopie to czuje w środku i od razu kładę dłoń w to miejsce to wtedy czuje o wiele wyraźniej, piękne uczucie :) a czasami dostanę solidnego kopa/szturchnięcie w sam środek dłoni :) a się wtedy cieszę jak głupia :D

Siedze w poczekalni u lekarza. Za chwile przyjdzie Pani Dr i wchodze jako pierwsza :-) Oby wszystko bylo oki :-) A pozniej do ksiegowej zawieźć zwolnienie :-)

Ok laseczki moje kochane, bylam na zakupach, niemal w kazdym sklepie jakby to specjalnie pod nasze wyprawkowe potzreby cos jest, obkupilam dzieciaki na amen, w hurtowni zostawilam prawie 200zl, ogolnie jestem bardzo zadowolona. Bylam u ginki, dostalam L4, wyslalam i z glowy. Do p-la maly przez 2 tyg absolutnie nie moze chodzic, bo gdybym sie zarazila to kaplica. Glukozy nie bede musiala pic jesli mam silne odruchy wymiotne, mam jedynie zrobic z krwi i dac jej znac. Dziecie wazy prawie 900gram i zmienila pozycje, czyli juz sie przekreca, jest bardzo dluga, wiec prawdopodobnie kawal baby z niej bedzie.

aa i waga mi stanela, a nawet lekko zmalala, az sie kobita wystraszyla i usg zrobila, zeby sparwdzic czy mala rosnie, ale malej nic nie grozi, natomiast ja prawdopodobnie "trzymam linie" przez to moje torpedowe wrecz latanie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To juz bylam pierwsza. Przyszla Pani Dr i oznajmila, ze karmiace maja pierwszenstwo. I starsze osoby. I jak bylam pierwsza to jestem juz 4 . Nie dosc, ze kwitne tu od pierwszej, zeby byc pierwsza, to jeszcze takie cos. Zaraz mnie cos trafi:(

Do góry