reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No ja też mam na przedniej :) dlatego nie marudze tylko czasem zazdraszczam innym :D słyszałam, że niektóre kobiety prawie w ogóle jie czują przy tak umiejscowionym lozysku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie czułam jeszcze czkawki, albo jej nie zauważyłam :p jak dzidzia kopie to czuje w środku i od razu kładę dłoń w to miejsce to wtedy czuje o wiele wyraźniej, piękne uczucie :) a czasami dostanę solidnego kopa/szturchnięcie w sam środek dłoni :) a się wtedy cieszę jak głupia :D

Siedze w poczekalni u lekarza. Za chwile przyjdzie Pani Dr i wchodze jako pierwsza :-) Oby wszystko bylo oki :-) A pozniej do ksiegowej zawieźć zwolnienie :-)

Ok laseczki moje kochane, bylam na zakupach, niemal w kazdym sklepie jakby to specjalnie pod nasze wyprawkowe potzreby cos jest, obkupilam dzieciaki na amen, w hurtowni zostawilam prawie 200zl, ogolnie jestem bardzo zadowolona. Bylam u ginki, dostalam L4, wyslalam i z glowy. Do p-la maly przez 2 tyg absolutnie nie moze chodzic, bo gdybym sie zarazila to kaplica. Glukozy nie bede musiala pic jesli mam silne odruchy wymiotne, mam jedynie zrobic z krwi i dac jej znac. Dziecie wazy prawie 900gram i zmienila pozycje, czyli juz sie przekreca, jest bardzo dluga, wiec prawdopodobnie kawal baby z niej bedzie.

aa i waga mi stanela, a nawet lekko zmalala, az sie kobita wystraszyla i usg zrobila, zeby sparwdzic czy mala rosnie, ale malej nic nie grozi, natomiast ja prawdopodobnie "trzymam linie" przez to moje torpedowe wrecz latanie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To juz bylam pierwsza. Przyszla Pani Dr i oznajmila, ze karmiace maja pierwszenstwo. I starsze osoby. I jak bylam pierwsza to jestem juz 4 . Nie dosc, ze kwitne tu od pierwszej, zeby byc pierwsza, to jeszcze takie cos. Zaraz mnie cos trafi:(

Do góry