reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
dziewczyny ja z innej beczki, chcialam podziekowac wszystkim ktorzy odpowiedzili mi na temat mojego szybkiego przyrostu wagi. mialyscie racje to chyba woda sie zatrzymala bo juz z dnia na dzien wracamy do wagi sprzed tygodnia
papercut
Czy wasze maluszki mają czkawke?
moja dzidzia raz chyba miala bo jakos dziwnie regularnie mnie pukalo raz za razem w jednym miejscu brzucha (az sie woda w wannie ruszala, to podczas kapieli bylo) natomiast nie jestem pewna, to pierwsza ciaza i nie wiem do konca jak to czuc
beata0526
papercut no to chyba to, ja w poprzedniej ciazy tak mialam, synek bardzo czesto czkal, as czasami to denerwujace bylo z jednej strony a teraz mi sie przypomnialo o tej czkawce, bo juz ktorys raz czuje wlasnie takie pukanie co chwile szkraby malutkie
Ja z pachwinami się męczę już od 4 dni tak poważnie aż nogami nie mogę ruszać i chodzić wszystko z lekkim bólem nie wiem co się dzieje żeby aż tak wszystko się rozciąga ???? Dzisiaj chyba delikatnie spróbuję się porozciagac i na piłce poćwiczyć bo już nie wiem co robić....Dzień dobry :-)
Basia tak podwyższalam składki jak najbardziej ;-)
Jejku jak mnie te pachwiny ciągną.... A w nocy jak się przekładam to dopiero ciągnie.... Z synem tak nie miałam... Porażka
Fimka
dla mnie to już nie jest temat traumatyczny ale zawsze się dziwie ludziom co mają czelność nazywać mnie ruchem antyszczepionkowym itp ale nie wnikam w chore szufladkowanie, ludzie nie szczepią z różnych powodów od choroby dzieci po przekonania
koficzka przepraszam Cię, nie chciałam Cię urazić swoją wypowiedzią, bo mogło tak to zabrzmieć.
Jednak z innego forum mam doświadczenie, że zaraz jest nagonka na szczepiących rodziców
Ale widzę, że na nieszczepiących też.
Jak najbardziej to szanuję, każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Nie miałam nic złego na myśli, po prostu nie chciałam rozwikłać wojny szczepionkowej.
Nie gniewaj się
reklama
Mamakulka
Jak to u Was dziewczyny jest ze Wam się rusza coś heheh kurtka albo woda na przykład. Zazdroszczę. Ja nawet pod ręką nie czuje. Dziś o 5 rano pierwszy raz. Czasem widać taka fale na brzuchu ale to bardzo delikatne i rzadkie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom