reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

kassia na pewno byl w zastrzyku, bo przy 1 dawce tesciowa go trzymala przy drugiej juz ja, a on wtedy byl malutki, bo 1 dawke mil majac 2mce, druga 4mce i dostawal w udo

reklama
Dominika napisalam wszystko co dostal, bo powaga nie znam sie na tym :)

kassia aha, nie no na bank wszystkie szczepionki mial w zastrzykach, bo jeszcze pamietam kupowalam te plasterki niby znieczulajace i jak mieszkalismy u meza to sie babeczka zawsze idealnie wklula, a jak zjechalismy do mnie to juz nie koniecznie

Ja bralam zawsze skojarzone, bo ponoc lepiej sie przyswajaja, dziecko lepiej je znosi no i wolalam go jednak jak najmniej kluc :), a powiklan nie mnial zadnych, nawet temp, wiec dobrze znosil

Kurde stresa mam przed jutrzejsza wizyta, bo na bank moja p. doktor nie bedzie zadowolona z braku 2 badan :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Fimka, to akurat wymienimy się informacjami :D Myślę że każe odroczyć szczepienie, co wcale mnie nie martwi, tym bardziej że my nieżłobkowi.

Do góry