reklama
Heromina
Fanka BB :)
Dominika napisalam wszystko co dostal, bo powaga nie znam sie na tym
kassia aha, nie no na bank wszystkie szczepionki mial w zastrzykach, bo jeszcze pamietam kupowalam te plasterki niby znieczulajace i jak mieszkalismy u meza to sie babeczka zawsze idealnie wklula, a jak zjechalismy do mnie to juz nie koniecznie
kassia aha, nie no na bank wszystkie szczepionki mial w zastrzykach, bo jeszcze pamietam kupowalam te plasterki niby znieczulajace i jak mieszkalismy u meza to sie babeczka zawsze idealnie wklula, a jak zjechalismy do mnie to juz nie koniecznie
Dominika81
Heromina - spoko, ja też się na tym nie znam, ale kojarzę że tą infarix hexa też miałam u dzieci
Heromina
Ja bralam zawsze skojarzone, bo ponoc lepiej sie przyswajaja, dziecko lepiej je znosi no i wolalam go jednak jak najmniej kluc , a powiklan nie mnial zadnych, nawet temp, wiec dobrze znosil
Kurde stresa mam przed jutrzejsza wizyta, bo na bank moja p. doktor nie bedzie zadowolona z braku 2 badan :/
Kurde stresa mam przed jutrzejsza wizyta, bo na bank moja p. doktor nie bedzie zadowolona z braku 2 badan :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
spokojnie jej wytlumaczysz i powinno byc okKurde stresa mam przed jutrzejsza wizyta, bo na bank moja p. doktor nie bedzie zadowolona z braku 2 badan :/
BASIENKA 28
A podwyzszalas skladki czy nie?Ja mam Dg i jestem na l4 ;-)
Ja za 3 tygodnie ruszam z wyprawka :-)
Jakoś wolę być w 3 trymestrze aby brać się za to na luzie :-)
reklama