reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja tez mam wrazenie, ze z dnia na dzien tyje coraz bardziej, ale te slodycze mnie gubia. W srode mam wizyte, oczywiscie juz doczekac sie nie moge, ale z drugiej strony juz czuje lekki stresik. To bedzie juz 4tyg po polowkowych, masakra jak to leci, mam nadzieje, ze moja corka dalej pozostanie plcia zenska;)
Macie jakies sposoby jak sie ustrzec przed kleszczami?? Troche sie obawiam tego paskuctwa, mieszkam na wsi, a juz jest ich mase. Moja mama miala juz wbitego na povzatku kwietnia, Nie chcialabym, zeby do mnie sie przyczepily. W tamtym roku mialam, to musialam synka przestac karmic, bo dostalam antybiotyk.

reklama
bylam w sklepie osiedlowym bylo dosc duszno, na spokojnie powybieralam rzeczy stanelam w kolejce i nagle zrobilo mi sie strasznie slabo, na poczatku staralam sie spokojnie oddychac ale robilo sie coraz gorzej wiec sie schylilam, nagle zaczelo mi sie robic ciemno przed oczyma wiec zostawilam koszyk wyszlam na zewnatrz usiadlam przed sklepem poodychalam troche swiezym powietrzem wrocilam do kolejki, za chwile znowu to samo znowu na chwile wyszlam. doszla moja kolej babka powoli wbijala rzeczy na kase znowu zaczelam odplywac tak zle sie czulam, ze mialam problem z zebraniem z podstawki wydanej mi reszty, stracilam rownowage wysypalo mi sie wszystko z portfela na ziemie. nikt nie zareagowal, juz pomijam to, ze nikt mnie w tej kolejce nie przepuscil, nikt nawet nie zapytal czy wszystko jest w porzadku kiedy slaniajac sie wychodzilam co chwile na dwor, kiedy rozsypaly mi sie pieniadze wszyscy stali i obserwowali jak z brzuchem na czworaka zbieram je z podlogi... co za znieczulica

pepercut masakra- ludzie sa nienormalni naprawde

tez mialam dzis przygode z zasladnieciem- wywieszalam pranie i slabo mi sie zrobilo, polozylam sie na lozko i nie wiem czy zasnelam czy przytomnosc stracilam ale za chwile czuje ze sie budzze. no masakraaaaaaaaaaaaaaa i jakos tak dziwnie dzis sie czuje.
za godzine na usg ide

Ludzie sa okropni, ja tyle razy jak jestem w sklepie ide do kasy dosyc, ze z brzuszkiem to jeszcze z malym dzieckiem, to leci taka babka malo sobie nog nie polamie, jak zobaczyla, ze ja kieruje sie do kasy, zeby zdazyc przede mna

papercut - chyba żartujesz? Co za ludzie :/

Melduję, że trawa na działce posiana!
I zebrane pierwsze plony!!! Szczypior spod szklarni :D

Sorki, że się tak wciąż jaram tą działką - ale naprawdę sprawia mi to przyjemność i radość.

Wczoraj byliśmy na wycieczce w mieście XD
T. biegał po wrocławskim rynku za bańkami, gonił gołębie i obserwował konia w dorożce.
Pierwszy raz z nim byliśmy na zasadzie, że sobie biegał, a nie siedział w wózku.
Był zachwycony i nie chciał wracać.
Tyle potrzeba dziecku do szczęścia.

Perpecut masakra ja mialam nie przyjemna sytuacje wczoraj w rosmanie a kasjerka nawet nie zareagowala byly dwie kasy otwarte i obie zajete ustawilam sie w kolejce jako pierwsza bo nikogo innego nie bylo :-) jedna kasa sie zwalnia pani sie usmiecha do mnie wiec ruszam a jakas baba bach i juz przedemna przy kasie masakra kasjerka powinna powiedziec ze nie jest jej kolej a ja normalnie obsluguje ja spokojnie czekam jak zwolnila sie druga kasa to zwrocilam jej uwage ze nie ladnie sie wpychac w kolejke a ona ze 3 razy byla w ciazy i nie kozystala z pierszenstwa a kasierka na to nic masakra takie czasy mamy głupie nie poradzimy nic na to

Wlasnie odebralam wyniki, mocz o, morfologia, odczyn coombsa ok, tylko problemem jest tarczyca. Od poczatku ciazy biore leki, miesiac temu bylo 1,87, a dzisiaj 3,5 mimo brania lekow. Wizyta dopiero za tydzien. Zastanawiam sie czy od jutra nie zwiekszyc dawki i w poniedziałek nie powtorzyc badan. Tylko nie wiem po jakim czasie wyik sie zmienia czy tydzień to nie za malo?

reklama
peper masakra chyba by mnie tam strzelilo. Ja sie do pierszenstwa nie pcham, bo czuje sie super, a jak widze, ze kolejka dluga to sobie jeszcze laze chwile po sklepie, zeby nie stac, ale jesli byloby juz tak zle to bym sie chyba tam wydarla, zeby jedno z drugim tylek ruszylo, ale u nas to takie betony i to wiekszosc w srednim wieku, ze glowa mala, a to, ze jedna z druga byly w ciazy i nie korzystaly z przywilejow to po 1 ich brocha, po 2 kazda sie ma prawo inaczej czuc w ciazy i jesli jest napis jak byk, zwlaszcza w Rosie, ze w ciazy bez kolejki to tym bardziej ma ustapic. Kasjerki w obu sklepach tez sie nie popisaly...

Do góry